Ειδήσεις FPS Hunt: Showdown gameplay video

Hunt: Showdown gameplay video

Monday, 05 Feb 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Κωνσταντίνος Πετρόπουλος   | (2 σχόλια)
Κωνσταντίνος Πετρόπουλος

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος  

If you're not first, you're last.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/15/b1/41/hunt-showdown-gameplay-40-1497972663.jpg
 

Hunt: Showdown gameplay video

Κυνηγώντας τέρατα στους βάλτους της Λουιζιάνα. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 20/6/2017] H Crytek δημοσίευσε ένα gameplay video δείχνοντας το Hunt:Showdown, το καινούργιο της First-Person Shooter, που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Ο τίτλος αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε η Crytek να δημιουργηθεί το Hunt: Horrors of the Gilded Age. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε όμως η Γερμανική εταιρεία την ανάγκασαν να πουλήσει έναν αριθμό από τα studio της, ώστε να βρει χρήματα για να πληρώσει το προσωπικό της, μεγάλο μέρος του οποίου πέρασε μήνες χωρίς μισθό. Η επιχείρηση έχει επικεντρωθεί πλέον στην CryEngine και στην ανάπτυξη του Hunt.

Το Hunt: Showdown είναι ένα PvP game κυνηγού τεράτων. Στο βίντεο βλέπουμε τον διευθυντή δημιουργικού τμήματος Magnus Larbrant και τον διευθυντή σχεδιασμού των levels, Chris Auty, να κυνηγάνε μια αράχνη σε έναν σκοτεινό βάλτο της Λουιζιάνα. Υπάρχουν και άλλες τέσσερις ομάδες που κυνηγάνε τον ίδιο στόχο, η κάθε μια από τις οποίες περιλαμβάνει από δύο άτομα, με την Crytek να δηλώνει πως τα match θα διαρκούν από 20 έως 40 λεπτά, ενώ στο βίντεο βλέπουμε έναν γύρο που κρατάει οκτώ λεπτά.

[Update: 5/2/2018 - Νέο Alpha gameplay] Η Crytek κυκλοφόρησε νέο gameplay βίντεο από την Alpha έκδοση του Hunt: Showdown. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε λεπτομέρειες για το πως ξεκινάει και εξελίσσεται κάθε session στο παιχνίδι. Πρακτικά ομάδες μπαίνουν σε συγκεκριμένο χάρτη και ψάχνουν...το τέρας με απώτερο σκοπό πάντα κάποιο loot. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε πιο αναλυτικά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Crytek και συζητήστε περισσότερα σχετικά με το Hunt:Showdown στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 21/06/2017 11:30
Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,αλλά παιχτικά μου θύμισε τη Dark zone του The Division όπου προσπαθούσες να κάνεις extraction και σου τη πέφτανε οι άλλοι παίχτες.Το ίδιο είδα με το banishing στο hunt.Δε ξέρω ακόμα αν είναι καλό η κακό,θα δούμε.
#2 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:21
Πολύ ωραίο βίντεο με πολύ καλό gameplay.Η CryteΚ έχει εμπειρία σ΄αυτόν τον τομέα και το δείχνει.
Notification