Ειδήσεις FPS Shadow Warrior 2: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Shadow Warrior 2: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Friday, 19 May 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης   | (2 σχόλια)
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/4b/f6/shadow-warrior-2-ps4-xboxone-8-1494608197.jpg
 

Shadow Warrior 2: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Κυκλοφόρησε με το πρώτο παιχνίδι δωρεάν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/9/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Οι Flying Wild Hog και Devolver ανακοίνωσαν ότι το Shadow Warrior 2 θα κυκλοφορήσει στα PC στις 13 Οκτωβρίου (μέσω Steam, GOG και HumbleBundle) στην τιμή των 37 ευρώ.

Η Deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει το soundtrack, το digital book και ένα πακέτο με τρία χρυσά skins στην τιμή των 47 ευρώ. Αν κάνετε pre-order το παιχνίδι θα έχετε 10% έκπτωση και ως δώρο το Razorback chainsaw katana. Αν έχετε αποκτήσει έστω ένα από τα προηγούμενα games της Flying Wild Hog θα έχετε επιπλέον 10% έκπτωση (οπότε αν σκοπεύετε να αγοράσετε το πρώτο κάντε το από τώρα).

[UPDATE: 12/5/17 - Διάθεση σε PS4 και Xbox One] Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Shadow Warrior 2 στα PC, έφτασε η ώρα να το απολαύσετε και στις κονσόλες σας.

Σήμερα, η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης Flying Wild Hog και η εκδότρια εταιρεία Devolver Digital ανακοίνωσαν ότι το Shadow Warrior 2 θα κάνει επιτέλους την εμφάνισή του στο PS4 και το Xbox One. Αρχικά, θα είναι διαθέσιμο μόνο ηλεκτρονικά, θα κοστίζει 40€ και θα περιλαμβάνει δωρεάν download του πρώτου μέρους της σειράς. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσουν αντίτυπα που θα φτάσουν τα ράφια των καταστημάτων.

[UPDATE: 19/5/17 - Κυκλοφόρησε με το πρώτο παιχνίδι δωρεάν] Το Shadow Warrior 2 κυκλοφόρησε για Xbox One και PS4. Η Devolver Digital και η Flying Wild Hog θα συμπεριλάβουν ένα δωρεάν αντίτυπο του αρχικού Shadow Warrior σε όλες τις αγορές και η τιμή του Shadow Warrior 2 θα είναι μόνο 34,99€. Η 42% έκπτωση είναι προσωρινή.

Ο διευθυντής της Flying Wild Hog, Michal Szustak, δήλωσε: "Η Flying Wild Hog είναι ενθουσιασμένη και ανακουφισμένη που θα φέρει τελικά το μεγαλύτερο και καλύτερο έργο μας στις κοινότητες του PlayStation και του Xbox. Το Shadow Warrior 2 είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τη μικρή μας ομάδα και ένα νέο σημείο αναφοράς για τη σειρά, οπότε ελπίζουμε ότι τόσο οι οπαδοί μας, όσο και οι νέοι παίκτες θα απολαύσουν τις πιο πρόσφατες περιπέτειες του Lo Wang".

Ο Lo Wang είναι ο πρωταγωνιστής. Αφού άθελά του επιτρέψει στους δαίμονες να κυριεύσουν τον κόσμο του, θα αναγκαστεί να τους καταστρέψει πριν τον κατακτήσουν ολοκληρωτικά. Το Shadow Warrior 2 σας επιτρέπει να παίξετε μόνοι σας και έχει ακόμη και μια online co-op εκστρατεία για όσους αναζητούν κάποια επιπλέον βοήθεια. Τα επίπεδα του παιχνιδιού παράγονται διαδικαστικά, οπότε δεν θα έχετε ποτέ την ίδια εμπειρία δύο φορές, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους συνδυασμούς όπλων, όπως πιστόλια, ξόρκια και κατάνα.

Το Shadow Warrior 2 κυκλοφορεί από τις 13 Οκτωβρίου 2016 και διατίθεται ψηφιακά για PS4 και Xbox One από τις 19 Μαΐου 2017.

Διαβάστε το review του Shadow Warrior 2 για τα PC και συζητήστε περισσότερα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Phobos (Level 22) 12/05/2017 20:38
"Who wants some Wang?" :lol:
#2 ashbringer (Level 25) 13/05/2017 11:04
Κορυφαίος τίτλος και μαζί με την αγορά του δωρεάν download και του πρώτου μέρους.
Notification