Ειδήσεις FPS Back 4 Blood από τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Back 4 Blood από τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Thursday, 14 Mar 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/61/1a/left-4-dead-2-87-1552585704.jpg
 

Back 4 Blood από τους δημιουργούς του Left 4 Dead

Με έμφαση στο campaign και τα zombies. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/16] Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο συνιδρυτής της Turtle Rock Studios Phil Robb ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο co-op FPS.

Αν ο τίτλος του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αποκαλύφθηκε ότι θα λαμβάνει χώρα σε dark fantasy setting, θα χρησιμοποεί την Unreal Engine και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Όπως σημειώνει o πρόεδρος της Turtle Rock Studios Steve Goldstein, το νέο τους FPS δεν θα είναι ένα ακόμα zombie game και δεν θα διαδραματίζεται σε post-apocalyptic setting. Έως αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα ακολουθεί το free-to-play μοντέλο.

Παρόλα αυτά, την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Perfect World Entertainment, η οποία φημίζεται για τα F2P games της. Ταυτόχρονα, θυμίζουμε ότι η Turtle Rock Studios διέθεσε πρόσφατα το Evolve: Stage 2 ως free-to-play.

[UPDATE: 1/7/18 - Νέα αγγελία για developer] Η Turtle Rock Studios έβαλε νέα αγγελία για developer για το Co-op FPS που ετοιμάζει.

Το νέο co-op FPS της Turtle Studios θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στα PC, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν διατεθεί σε άλλες πλατφόρμες.

[UPDATE 2: 14/3/19 - Back 4 Blood] Η εταιρεία ανάπτυξης Turtle Rock Studios, η οποία αποτελείται από developers που ξεκίνησαν ως Valve South και έχουν δουλέψει για το Left 4 Dead, ανακοίνωσαν ένα νέο Co-op FPS με την ονομασία Back 4 Blood.

Ο αριθμός "4" αντί του "for" διατηρείται στο όνομα όπως βλέπετε. Publisher θα είναι η Warner Bros. και όσοι αγαπήσαμε την σειρά Left 4 Dead ίσως αξίζει να το παίξουμε. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες του gameplay. Γνωρίζουμε απλά ότι θα σκοτώνετε πάρα πολλά ζόμπι.

Το Back 4 Blood θα έχει ορισμένα ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Καταρχήν θα υπάρχει campaign, αλλά δεν θα έχουμε PvP multiplayer, ούτε Battle Royale mode. Ενδέχεται να υπάρξουν μικροσυναλλαγές μόνο όμως με την σύμφωνη γνώμη του community ως προς το είδος τους.

Πριν ονομαστεί Turtle Rock Studios, η εταιρεία λεγόταν Evolve και εξαγοράστηκε από την 2K Games κατά την δημοπρασία εταιρειών ανάπτυξης και περιουσιακών στοιχείων της THQ. Επίσης, η Turtle Rock δεν δουλεύει για το Evolve 2.

Το Back 4 Blood θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, ενώ οι developers δεν αποκλείουν και άλλες πλατφόρμες.

 

Διαβάστε το review του Evolve και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/12/2016 23:31
Μακάρι να δούμε κάτι αξιόλογο.Η εταιρεία έχει αρκετές δυνατότητες και το έχει αποδείξει.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 15/12/2016 13:51
Αναμένω περισσότερα νέα με ανυπομονησία. Τα Left 4 Dead 1&2 είναι για μένα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά multiplayer παιχνίδια!
Notification