Animated σειρά Overwatch

Hot
ΣΤ
ΣΤ

ΣΤ  

The absurd hero
 
0.0 ()
5
Animated σειρά Overwatch

Animated σειρά Overwatch

Nέο Animated Short με πρωταγωνίστρια την D.Va. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 17/3/16] Στο Overwatch, το νέο Online FPS της Blizzard, έχουμε δύο ομάδες ηρώων που μάχονται μέχρι θανάτου μέχρι η μία να επικρατήσει στο στρατηγείο της άλλης. Γνωρίζατε όμως τον λόγο που μάχονται οι χαρακτήρες του παιχνιδιού;

Το Overwatch εμπίπτει σε ένα καινούριο genre το οποίο φέρει το όνομα Hero Shooter και στο οποίο ανήκει και το Battleborn. Το genre αυτό είναι εμφανώς επηρεασμένο από τα MOBA, με την διαφορά ότι διεξάγεται σε ένα πλήρως 3D περιβάλλον με First-Person κάμερα. Το lore τέτοιων games μπορεί να επεκταθεί τόσο όσο ενδιαφέρει τους developers να το επεκτείνουν. Η Blizzard φαίνεται να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον στο να εμπλουτίσει με αφηγηματικά στοιχεία τον κόσμο του Overwatch για όσους ενδιαφέρονται. Ως εκ τούτου κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη θα κυκλοφορήσει antimated σειρά mini επεισοδίων από την οποία θα μάθουμε την προϊστορία των σημαντικότερων χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο οποίο θα παρακολουθήσετε και backstage από την δημιουργία των επεισοδίων.

 

[UPDATE: 4/4/16 - Tα δύο πρώτα επεισόδια] Η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα αυτές τις ημέρα τα δύο πρώτα επεισόδια της animated σειράς Overwatch. To πρώτο επεισόδιο με την ονομασία Recall, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Winston, ανέβηκε στο επίσημο Youtube channel του Xbox, ενώ το δεύτερο, το οποίο ονομάζεται Alive και πρωταγωνιστεί η Widowmaker, ανέβηκε στο επίσημο Youtube channel του Playstation. Aπολαύστε και τα δύο βίντεο εδώ.

 

[UPDATE 2: 16/5/16 - Το τρίτο και το τέταρτο επεισόδιο] H Blizzard μόλις έδωσε στην δημοσιότητα το τρίτο επεισόδιο της animated σειράς του Overwatch, μέσω του επίσημου Playstation Youtube channel. Αυτή την φορά αποκαλύπτεται το backstory μεταξύ των δύο αδελφών Genji και Hanzo, και πως ξεκίνησε η αντιπαλότητα τους. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο.

 

 

[UPDATE 3: 19/8/16 - Tο πέμπτο επεισόδιο] Η Blizzard Στα πλαίσια της Gamescom 2016 έδωσε στην δημοσιότητα το πέμπτο Animated Short επεισόδιο του Overwatch. Στο βίντεο βλέπουμε την ιστορία του Bastion. Απολαύστε το βίντεο.

 

[UPDATE 4: 4/11/16 - Το έκτο επεισόδιο] Στα πλαίσια της BlizzCon 2016 η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο Animated Short με πρωταγωνίστρια την νέα Playable χαρακτήρα Sombra. Δείτε το εδώ.

[UPDATE 5: 23/8/17 - Το έβδομο επεισόδιο] Παρουσιάστηκε το έβδομο Animated Short με πρωταγωνίστρια την Mei.

Όπως υποσχέθηκε η Blizzard στο κοινό της, στο event της Gamescom παρουσίασε ένα Animated Short με πρωταγωνίστρια την ηρωίδα Mei και το μικρό της φίλο, ένα ρομποτάκι. Η σκηνή αποτέλεσε και το εκτενέστερο cinematic που είδαμε από την Blizzard στο press conference της, ενώ το εν λόγω Animated Short έκλεισε και την παρουσίαση της εταιρείας. Απολαύστε το.

Οι παρουσιαστές ευχαρίστησαν στη συνέχεια το κοινό τους που βοήθησαν το παιχνίδι να ξεπεράσει το ορόσημο των 30 εκατομμυρίων παικτών.

[UPDATE 6: 22/8/18 - Nέο επεισόδιο με την D.Va]
Άλλη μία Gamescom άλλο ένα Animated Short του Overwatch. Πέρυσι την ίδια σχεδόν ημέρα η Blizzard μας έδωσε αυτό της Mei, ενώ φέτος ήρθε η ώρα της D.Va. Δείτε το origin story της:

Διαβάστε το preview του Overwatch από τον Αριστοτέλη Ζησιμόπουλο και επισκεφθείτε το σχετικό forum topic για εκτενέστερη συζήτηση.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Salina (Level 18) 18/03/2016 13:46
Ωραιο trailer τελικα εχει κανει καλη δουλεια η Blizzard 8)
#2 Celebrongr (Level 15) 04/04/2016 18:00
Εγώ βλέπω απελπισμένες κίνησης να δημιουργήσουνε hype μπας και πάει να το αγοράσει ο κόσμος, όλοι νομίζαμε ότι θα είναι ftp με μικροαγορές όπως το teamfortress 2 και αλλα παραπλήσια ..έπεσε πάγος όταν ακούσαμε ότι θα κοστίζει 40 euro!
#3 Blood King (Level 25) 04/04/2016 21:34
Έξοχα τα φιλμάκια της σειράς αλλά υπερβολικά σύντομα για να τα ευχαριστηθούμε.
#4 MusicGamer26 (Level 17) 06/04/2016 13:32
Πάρα πολύ ωραία όλα τα βίντεο πραγματικά μακάρι εκτός από παιχνίδι να το κάνουν και σειρά :D
HYPEEE!!!!
#5 MuscleMuseum (Level 11) 17/05/2016 02:26
Μεγάλος φαν της σειρας, ανυπομονώ για το release !
#6 ashbringer (Level 25) 17/05/2016 09:27
Και animated σειρά, αυτά είναι.Η Blizzard ξέρει τι κάνει και πολύς κόσμος ανυπομονεί για να δεί τους χαρακτήρες του Overwatch.
#7 ashbringer (Level 25) 24/08/2017 09:04
Τα animated movies τα σπάνε.Το έβδομο επεισόδιο είναι φοβερό.
#8 the_prophet1987 (Level 22) 24/08/2017 12:22
Όλα τα φιλμάκια είναι φανταστικά,Εξαι ρετικό character developing αλλά είναι όντως μικρά τα επεισόδια.
Notification