Space Hulk: Deathwing

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
12
Space Hulk: Deathwing

Space Hulk: Deathwing

To launch τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/2/15] Το Space Hulk: Deathwing είναι ένα νέο First-Person Shooter εμπνεύσμενο από το ομώνυμο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι της Games Workshop.

Όπως είναι αναμενόμενο έχουμε να κάνουμε με μία δημιουργία που βασίζεται στο σύμπαν του Warhammer 40K. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει στις περιπτώσεις των Warhammer 40.000: Space Marine και στην σειρά Warhammer 40K: Dawn of War. Την ανάπτυξη του Space Hulk: Deathwing την έχει αναλάβει η Streum On Studio (E.Y.E.: Divine Cybermancy) σε στενή συνεργασία με την Cyanide (Styx: Master of Shadows, Game of Thrones, Of Orcs and Men). Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δημιουργία θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4.

H Focus Home Interactive έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ένα νέο τρέιλερ για το Space Hulk: Deathwing που φέρει τον τίτλο Rise of the Terminators. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο Space Hulk: Deathwing θα αναλάβετε τον ρόλο ενός Space Marine από το chapter των Dark Angels. Κατόπιν αυτού, θα έχετε την δυνατότητα να φορέσετε την Terminator armor σας και να προκαλέσετε τον όλεθρο στις δυνάμεις των Genestealers. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν τέσσερα skill trees, στα οποία θα μπορείτε να κατανείμετε Fervor Points για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέα powers, relics και πανίσχυρα όπλα.

[UPDATE 29/4/16] H Focus Home Interactive έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο του επερχόμενου Space Hulk: Deathwing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σεναριογράφοι έχουν συνεργαστεί στενά με τον συγγραφέα Gavin Thorpe, o οποίος έχει γράψει αρκετές νουβέλες στο σύμπαν του Warhammer 40K ανάμεσά τους συναντάμε και το Space Hulk: The Novel που εκδόθηκε το 2010.

Εν τω μεταξύ, το παραπάνω τρέιλερ μας δίνει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά τους gameplay μηχανισμούς του Space Hulk: Deathwing. Εσείς από την πλευρά αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός Librarian τoυ chapter Dark Angels των Space Marines και καλείστε να εξερευνήσετε το Space Hulk “Olethros”. Να σημειωθεί εδώ ότι το επερχόμενο FPS είναι καθαρά team based, με την CPU να αναλαμβάνει τον έλεγχο των υπολοίπων Dark Angels της ομάδας σας. Θα υποστηρίζεται πάντως και co-op οπότε θα έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε διάφορες αποστολές παρέα με άλλους παίκτες.

Οι εχθροί σας αποτελούνται κατά κύριο λόγο από τους Genestealers, οι οποίοι επιτίθενται κατά ομάδες. Μάλιστα με βάση τα όσα αναφέρουν οι developers στο τρέιλερ που παρακολουθήσατε οι εχθροί σας εφαρμόζουν διάφορες τακτικές για να σας αντιμετωπίζουν, καθώς ενδέχεται να σας στήσουν ενέδρες ή να κάνουν μια τακτική υποχώρηση σε περίπτωση που δουν ότι χάνουν την μάχη. Μία ακόμη σημαντική παράμετρος αφορά το localized damage, καθώς η ζημιά που δέχεστε πηγαίνει σε συγκεκριμένα μέρη της πανοπλίας σας. Κατόπιν αυτού, αν προκληθεί μεγάλη ζημιά στο χέρι σας δεν θα είστε σε θέση να επιτεθείτε με το Storm Bolter σας ή όποιο άλλο όπλο κουβαλάτε την συγκεκριμένη στιγμή.

Το co-op mode του Space Hulk: Deathwing υποστηρίζει 2-4 παίκτες, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα αν πεθάνετε να κάνετε respawn ως Genestealer και να πάρετε στο κυνήγι τους συμπαίκτες σας! Θα υπάρχουν επίσης και RPG στοιχεία, καθώς θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε διάφορα abilities μέσα από πέντε ξεχωριστά skill trees. Συν τις άλλοις, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε customize την πανοπλία, αλλά και να χρησιμοποιήσετε γνωστά όπλα από το σύμπαν του Warhammer 40K.

[UPDATE 2: 17/8/16 - Νέο βίντεο από την Gamescom 2016] H Focus Home Interactive, η οποία πρόσφατα ανέλαβε την έκδοση του The Technomancer, δίνει το παρόν και στην φετινή Gamescom, με όλα τα νέα της games, όπως το The Surge, το Styx: Shards of Darkness, το Vampyr και φυσικά το Space Hulk: Deathwing. Η γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ, για το επερχόμενο tactical FPS, το οποίο λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Warhammer 40K. Απολαύστε το:

[UPDATE 3: 7/9/16 – Πληροφορίες για τα classes και περίοδος κυκλοφορίας] Η Focus Home Interactive έδωσε σήμερα περισσότερες πληροφορίες για τα classes του επερχόμενου Space Hulk: Deathwing, καθώς και για την περίοδο κυκλοφορίας του. Όπως είχαμε προαναφέρει εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός Librarian του chapter Dark Angels των Space Marines και ο εξοπλισμός σας αποτελείται από ένα Storm Bolter, ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις psychic δυνάμεις σας για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας.

Πέρα από τον Librarian η πενταμελής ομάδα σας συμπληρώνεται από τους Heavy Weapon Support, Apothecary, Assault και Tactician Specialist. Στο co-op οι συμπαίκτες σας μπορούν να ελέγξουν τους συγκεκριμένους χαρακτήρες. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο Heavy Weapon Support είναι εξοπλισμένος με ένα assault canon, o Apothecary αναλαμβάνει τον ρόλο του healer της ομάδας, ο Assault είναι ένας melee χαρακτήρας εξοπλισμένος με μια ασπίδα και ένα ρόπαλο και τέλος ο Tactician Specialist μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορα χρήσιμα buffs.

Εν τω μεταξύ, το Space Hulk Deathwing είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Steam, όπου και μπορείτε να το προμηθευτείτε με 15% έκπτωση και να πάρετε δωρεάν το in-game όπλο “Lost Mace of Corswain”. Η Focus Home Interactive έδωσε στην δημοσιότητα αρκετά νέα screenshots του Space Hulk: Deathwing, τα οποία και μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου μας.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Space Hulk: Deathwing;

[UPDATE 4: 4/11/16] Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Space Hulk: Deathwing, δίνοντας παράλληλα ένα νέο τρέιλερ στην δημοσιότητα.



Να σημειωθεί ότι το FPS των Streum On Studio και Cyanide θα κυκλοφορήσει πρωτίστως στα PC και θα μεταφερθεί αργότερα στις κονσόλες. Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μια μικρή μερίδα παικτών από αυτούς που το έχουν κάνει pre-order θα λάβουν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στην closed beta του. Στην πορεία στις 20 Νοεμβρίου, όλοι οι παίκτες που το έχουν προπαραγγείλει από το Steam θα μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στην beta. Στην beta περιλαμβάνεται το tutorial, αλλά και η πρώτη αποστολή, η οποία μπορεί μάλιστα να παιχθεί και co-op με τρεις φίλους σας. Το Space Hulk: Deathwing εξακολουθεί να διατίθεται με 15% έκπτωση για όσους το κάνουν pre-order και πέρα από την πρόσβαση στην beta μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το όπλο The Lost Mace of Corswain.

[UPDATE 5: 7/12/16 - Παράταση στην ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Space Hulk: Deathwing θα κυκλοφορήσει τελικά στις 14 Δεκεμβρίου και όχι μεθαύριο 9/12 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο λόγος είναι ότι οι developers βρήκαν αρκετά bugs στο πρόσφατο beta testing που διεξήχθη και επέλεξαν να τελειοποιήσουν το προϊόν τους. Ανάμεσα στα θέματα που εντοπίστηκαν ήταν ακόμα και οι χρόνοι φόρτωσης, το optimization που χρειαζόταν ή αλλαγές ακόμα και στον ήχο, αλλά και crashes.

[UPDATE 6: 12/12/16 - To launch τρέιλερ] H Focus Home Interactive έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το launch τρέιλερ του Space Hulk: Deathwing. To παιχνίδι ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου παρ' όλα αυτά πήρε μικρή αναβολή και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 14 Δεκεμβρίου. Όσοι κάνετε pre-order στο Steam θα έχετε έκπτωση της τάξης του 15% ενώ θα λάβετε δωρεάν και το in-game οπλο The Lost Mace of Corswain. Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

Για τις πρώτες η/μέρες κυκλοφορίας, θα μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι στα 34 αντί για τα 40 ευρώ.

To Space Hulk: Deathwing θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου για PC, ενώ στις αρχές του 2017 θα διατεθεί για PS4 και Xbox One.

Για εκτενή συζήτηση επισκφθείτε το σχετικό topic του forum του GameWorld.

[UPDATE 4: 4/11/16] Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Space Hulk: Deathwing, δίνοντας παράλληλα ένα νέο τρέιλερ στην δημοσιότητα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 29/04/2016 16:25
Μου φέρνει αρκετά σε ένα εκσυγχρονισμένο Republic Commando, με δυνατότητα co-op. Καθόλου κακό.
#2 ashbringer (Level 25) 29/04/2016 17:02
Ζημιά σε συγκεκριμένα μέρη της πανοπλίας.Πολύ ρεαλιστικό όπως και η τακτική υποχώρηση και η ενέδρα.Φαίνεται αρκετά καλό.
#3 drakul (Level 16) 10/09/2016 15:48
τοοοοοοοοοοοοοσ ο πολλα games και μαλιστα εξαιρετικα που βγαινουν που δεν ξερεις τι να παρεις πια.φαινεται εξαιρετικο.
Notification