Ειδήσεις FPS Return to Castle Wolfenstein: Fans δημιούργησαν το βελτιωμένο RealRTCW mod

Return to Castle Wolfenstein: Fans δημιούργησαν το βελτιωμένο RealRTCW mod

Monday, 21 Sep 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/47/23/b5/Real-RTCW-5-21-1600688833.jpg
 

Return to Castle Wolfenstein: Fans δημιούργησαν το βελτιωμένο RealRTCW mod

Θα κυκλοφορήσει μέσω Steam.

To mod RealRTCW του Return to Castle Wolfenstein βελτιώνει σε πολλούς τομείς γραφικών και ήχου το αρχικό παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει στο Steam.

To Return to Castle Wolfenstein περιλάμβανε και το κλασικό multiplayer spin-off Enemy Territory, το οποίο δέχθηκε και αυτό το reboot από τους fans με τίτλο ET: Legacy. Τώρα ήρθε η σειρά του campaign να δεχθεί την παρέμβαση των fans. To Return to Castle Wolfenstein έδινε σημασία στην αποκρυφιστική πλευρά των Ναζί.

Το RealRTCW mod υπόσχεται υψηλής ποιότητας models, textures και ηχητικά εφέ όπως και υποστήριξη σε widescreen. Επίσης τα όπλα έχουν υποστεί αναβάθμιση και έχουν δεχθεί σύστημα ανάκρουσης. Νέα όπλα κάνουν την εμφάνισή τους μέσω του mod όπως τα MP34, M1 Garand, BAR, MP44, MG42, G43, M97 Trench Gun, MG34, PPSH41, Mosin Nagant, TT33, και ένα ρεβόλβερ.

Επίσης το AI είναι πιο ισορροπημένο και θα συναντήσουμε νέο επίπεδο δυσκολίας και καιρικά εφέ που αποτυπώνουν το χιόνι και την βροχή. Custom χάρτες θα μπορούν να προστεθούν μέσω Steam Workshop, αλλά το mod θα είναι διαθέσιμο και στο ModDB.

Το RealRTCW mod του Return to Castle Wolfenstein θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου μέσω Steam.

Διαβάστε τα reviews της σειράς Wolfenstein και συζητήστε για το RealRTCW mod του Return to Castle Wolfenstein στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 21/09/2020 16:02
Εκπληκτικό mod με αρκετές βελτιώσεις πάνω στον αρχικό τίτλο. Καιρός για επιστροφή στο Castle Wolfenstein.
Notification