Ειδήσεις FPS Halo Infinite: Η 343 Industries διευκρινίζει ότι θα βγει το 2021

Halo Infinite: Η 343 Industries διευκρινίζει ότι θα βγει το 2021

Wednesday, 26 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/3e/34/halo-infinite-delay-54-1598272670.jpg
 

Halo Infinite: Η 343 Industries διευκρινίζει ότι θα βγει το 2021

Για PC, Xbox Series X και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/8/2020] Η 343 Industries δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας του Halo Infinite.

Από τότε που το Halo Infinite έλαβε καθυστέρηση, ξεκίνησαν να αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες σχετικά με το τι πήγε λάθος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μερικοί είπαν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού, κατά ένα μεγάλο μέρος, έγινε outsourced σε άλλες εταιρίες ανάπτυξης, κάτι που έκανε πιο δύσκολο να έχουν μια γενική εικόνα. Άλλοι, όπως ο Sponger από τα forums του Resetera, ανησυχούν περισσότερο για τα επόμενα βήματα της 343 Industries. Σύμφωνα με τον Sponger, η ομάδα ανάπτυξης εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει την ανάπτυξη του Halo Infinite για το Xbox One και να το κάνει exclusive στα next-gen/PC.

Φαίνεται πως το γεγονός ότι προσπαθούν να αναπτύξουν ένα καινούργιο παιχνίδι για μια κονσόλα που είναι σχεδόν επτά χρονών αποδεικνύεται λίγο δύσκολο. Σύμφωνα με την 343 Industries, το Xbox One έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να φορτώσει τα assets του κόσμου του Halo Infinite, ακόμα περισσότερο και από το PC demo που είδαμε, που είχε αρκετά pop-in. Είτε με την διαμόρφωση του engine, είτε με το να παρατήσουν τελείως την ανάπτυξή του για το Xbox One, το μέλλον δείχνει δυσοίωνο και ο Sponger υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση του Halo Infinite μέχρι το 2022 δεν είναι απίθανη.

[UPDATE: 26/8/20 - Θα βγει και στο Xbox One] Η 343 Industries δήλωσε ότι οι φήμες περί κυκλοφορίας του Halo Infinite το 2022 και ακύρωσης της έκδοσης του Xbox One δεν ισχύουν.

Στη δήλωσή της στο Twitter ανέφερε μάλιστα: "Βλέπουμε πολλές ψεύτικες διαρροές πληροφοριών οπότε μην πιστεύετε σε όσα διαβάζετε. Δεν έχουμε στα πλάνα μας να αλλάξουμε το έτος κυκλοφορίας ούτε τις πλατφόρμες. Θα υποστηρίξουμε το Halo Infinite σε κάθε συσκευή/πλατφόρμα".

 

 

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, Xbox Series X και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για την περίοδο κυκλοφορίας του Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification