Ειδήσεις FPS Infinity Ward: "Έρχονται νέα bans για το Call of Duty"

Infinity Ward: "Έρχονται νέα bans για το Call of Duty"

Sunday, 26 Jul 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/ed/56/call-of-duty-cheaters-9-1595757888.jpg
 

Infinity Ward: "Έρχονται νέα bans για το Call of Duty"

Προειδοποίηση μέσω Twitter

Η Infinity Ward ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ετοιμάζει νέα bans για τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα προς τους cheaters.

Συγκεκριμένα, η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε ότι θα ισχύσουν οι εξής τέσσερις κανόνες:
1) Δεν θα ανεχτούμε το cheating. Έρχονται περισσότερα bans. Αν λάβετε ban αυτό θα είναι για αλλοίωση των δεδομένων του παιχνιδιού. Μην πέφτετε στην παγίδα ασυνείδητων υπηρεσιών που σας προσφέρουν cheats και mods γιατί αποτελούν απάτη. Για την λίστα της πολιτικής μας που αφορά την ασφάλεια και την επιβολή μέτρων κάντε κλικ εδώ.

2) Μην χρησιμοποιείτε software τρίτων εταιρειών χωρίς έγκριση για να περάσετε κάποιο mod ή hack. Αυτό αφορά και τους hex editors, οι οποίοι σας δίνουν αντικείμενα που δεν έχετε πάρει υπό κανονικές συνθήκες. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι cheating και τέτοιες κινήσεις δεν έχουν θέσεις στο παιχνίδι μας. Η ενέργεια αυτή θα σας οδηγήσει σε ban και θα ρισκάρετε να χάσετε το account σας.

3) Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση software τρίτων εταιρειών περιλαμβάνει -και δεν περιορίζεται σε- aimbots, wallhacks, trainers, stats, hacks, texture hacks, leaderboard hacks, injectors, hex editors ή οποιοδήποτε software αλλοιώνει τα δεδομένα του παιχνιδιού ή την μνήμη του. Μην το κάνετε γιατί θα λάβετε ban.

4) Αποφύγετε tutorials και υπηρεσίες που προσφέρουν τρόπους να αλλάξουν το καμουφλάζ σας. Οτιδήποτε τροποποιεί την μνήμη στην κονσόλα ή το PC σας ώστε να σας επιτρέψει να λάβετε νέο εξοπλισμό ή loadouts, πέρα από αυτά που σας δίνει το παιχνίδι, είναι hack και θα θεωρηθεί cheating. Θα επιβάλουμε τα ανάλογα μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνετε ban.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification