Ειδήσεις FPS Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η Infinity Ward προσθέτει τα Plunder Quads

Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η Infinity Ward προσθέτει τα Plunder Quads

Wednesday, 22 Jul 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/9a/54/cod-warzone-warfare-infinityward-kentriki-20-1595414645.jpg
 

Call Of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η Infinity Ward προσθέτει τα Plunder Quads

Τα Plunder Trios αφαιρούνται.

Η Infinity Ward αυτή την εβδομάδα έρχεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές τόσο στο Call Of Duty: Modern Warfare όσο και στο Call Of Duty: Warzone.

Στο Call Of Duty: Warzone τα Plunder Quads έρχονται να αντικαταστήσουν τα Plunder Trios και το Warzone Rumble, ενώ το Duos Stimulus έρχεται το Σαββατοκύριακο. Στο Duos Stimulus οι παίκτες με αρκετό cash αυτόματα επανέρχονται στο match μετά το death τους αποφεύγοντας το Gulag.

Στο Call Of Duty: Modern Warfare προστίθενται τα Reinfected Ground War, Gunfight 3v3 snipers only, Shoot the Ship, Ground War και Cranked. Δείτε το σχετικό tweet από την Infinity Ward.

Διαβάστε αναλυτικά τις αλλαγές στο blog της Activision.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone.

Διαβάστε για τις φήμες για το νέο Call of Duty: The Red Door και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification