Ειδήσεις FPS Valorant: Η Riot Games θέλει να κυκλοφορεί έξι νέους ήρωες τον χρόνο

Valorant: Η Riot Games θέλει να κυκλοφορεί έξι νέους ήρωες τον χρόνο

Tuesday, 30 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/44/0a/0c/valorant-fps-agent-30-1593552844.jpg
 

Valorant: Η Riot Games θέλει να κυκλοφορεί έξι νέους ήρωες τον χρόνο

Μαζί με δύο χάρτες.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι για το Valorant έχει ως στόχο κάθε έτος να κυκλοφορεί έξι νέους ήρωες και δύο νέα maps.

Την δήλωση αυτή έκανε η Anna Donlon, επικεφαλής παραγωγής. Επίσης, το ημερολόγιο για το development του Valorant θα αποτελείται πλέον από επεισόδια. Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί έξι μήνες και θα έχουμε τρία Acts σε αυτό. Μέσα σε κάθε επεισόδιο θα προστίθενται νέοι μηχανισμοί στο gameplay και επιπλέον maps.

Μέσα στα επόμενα patches,  το Valorant θυμίζουμε ότι θα προσθέσει το early surrender, την δυνατότητα να ξαναπαίξετε games, κάτι χρήσιμο όπως για παράδειγμα αν ένας παίκτης αποσυνδεθεί για μερικούς γύρους ή ακόμα και να καλέσετε timeout.

Ο νέος Agent του Valorant θα εμφανιστεί στο Act 2 κι απ' ότι φαίνεται από την σκιά που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία αυτού του άρθρου, μάλλον θα είναι γένους...θηλυκού.

Διαβάστε το review του Valorant και συζητήστε για το νέο Τactical Shooter της Riiot Games στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification