Ειδήσεις FPS Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Monday, 22 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/45/ba/63/valorant-surrender-100-1592840062.jpg
 

Valorant: Η Riot Games θα σας αφήνει να κάνετε surrender

Για να γλιτώσετε χρόνο.

Η Riot Games αποφάσισε να σας επιτρέψει να κάνετε surrender στο Valorant σε κάθε match.

Με το patch 1.02 που ετοιμάζεται, θα μπορείτε να κάνετε surrender. Το χαρακτηριστικό αυτό το έχει ζητήσει ένα μέρος του community. Ανάλογη λειτουργία υπάρχει και στο League of Legends. Στο Valorant ωστόσο η Riot δεν διευκρίνισε πως θα δουλεύει το χαρακτηριστικό αυτό. Ελπίζουμε να γίνεται ξανά με την μορφή ψηφοφορίας των παικτών κάθε ομάδας. Δεν διευκρινίστηκε επίσης αν κάνετε surrender τι θα συμβαίνει με τα MMR gains/losses και γενικότερα πως επηρεάζονται τα ranks.

Το ranked mode του Valorant θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, μαζί με τα competitive matches. Όλα αυτά στο patch 1.02.

[UPDATE: 24/6/20 – Αλλαγή στο User Interface] Η Riot Games θα κάνει άλλη μια αλλαγή με το Patch 1.2 η οποία είναι κάποιες μικρές αλλαγές στο User Interface που η ίδια είπε ότι θα χρειαστεί λίγο έως ότου τις συνηθίσουμε. Ο σκοπός του νέου User Interface και HUD είναι να το διαφοροποιήσει την έκδοση από την beta και να κάνει την εμπειρία της μετακίνησης στα μενού πιο εύκολη.


Με το νέο User Interface θα υπάρχει ένα back button και το ίδιο θα σας βγάζει από detailed view. Επίσης η έξοδος στην επιφάνεια εργασίας θα γίνεται τώρα με ένα κουμπί. Η Riot Games είπε ότι αυτές οι μικρές αλλαγές είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου update που ετοιμάζει.

Διαβάστε το review του Valorant και συζητήστε για το νέο Τactical Shooter της Riot Games στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification