Ειδήσεις FPS Quantum Error gameplay videos

Quantum Error gameplay videos

Friday, 28 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/b2/e6/quantum-error-ps5-horror-9-1592320861.jpg
 

Quantum Error gameplay videos

Νέο gameplay στο Future Games Show. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/6/20] Ο ερχομός των πρώτων εικόνων από το Quantum Error ήρθε με την μορφή ενός teaser στο Future Games Show δείχνοντας τρομαχτικά σκηνικά με τέρατα τα οποία θα αντιμετωπίζει ο παίκτης. Το παιχνίδι μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες PS4 και PS5. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, TeamKill, ανέβασε παραπάνω πληροφορίες στην ιστοσελίδα της. Ο παίκτης θα παίρνει τον ρόλο του Captain Jacob Thomas, ενός πυροσβέστη που έχει σταλθεί με τον συνεργάτη του Shane Costa και ένα πλήρωμα στο Monad Quantum Research Facility όπου κάτι πάει στραβά. Όπως θα ανακαλύψετε μια οντότητα έχει επιτεθεί στις εγκαταστάσεις και η φωτιά σας προϊδεάζει για κάτι δυσάρεστο. Πρωταρχικός σας στόχος είμαι να σώσετε όσους περισσότερους μπορείτε αλλά τα πράγματα θα γίνονται πιο περίπλοκα αργότερα.

[UPDATE: 28/8/20 - Νέο gameplay video] Η Teamkill παρουσίασε ένα νέο gameplay video του Quantum Error στο Future Games Show της Gamescom.

Σε αυτό βλέπετε μια ανατριχιαστική και σκοτεινή ατμόσφαιρα, όπου με ένα shotgun πυροβολείτε φρικιαστικές οντότητες. Μπορείτε επίσης όταν υπάρχουν σβηστά φώτα να έχετε επίσης σβηστό το όπλο σας και να πυροβολάτε με διόπτρα νυχτός. Η μουσική και τα ηχητικά εφέ δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στη μάχη, ενώ προς το τέλος του βίντεο χρησιμοποιείτε κι ένα minigun για να πυροβολήσετε έναν τεράστιο εχθρό. Θα υπάρχουν και melee μάχες με τσεκούρια.

Τo Quantum Error θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS5.

Δείτε περισσότερα για το παιχνίδι και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification