Ειδήσεις FPS Valorant patch notes 1.01: Μείωση ικανοτήτων της Sage

Valorant patch notes 1.01: Μείωση ικανοτήτων της Sage

Wednesday, 10 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/81/1f/valorant20101-3-42-1591779097.jpg
 

Valorant patch notes 1.01: Μείωση ικανοτήτων της Sage

Αλλαγές και στο Spike Rush mode.

Η Riot Games κυκλοφορεί το νέο patch 1.01 μια εβδομάδα μετά το πρώτο.

Μετά από αρκετές εβδομάδες σε closed beta φάση, το Valorant κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα για PC. Η εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφορεί το patch 1.01, το οποίο φέρνει σημαντικές αλλαγές όπως η μείωση της δύναμης της healer Sage και μια μικρή προσθήκη στο mode Spike Rush. Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει το Ranked mode.

Η Sage, ειδική σε αμυντικές τακτικές, με ικανότητες ίασης- επίσημα ταξινομημένη ως Sentinel, δέχθηκε μείωση 50% στην εμβέλεια του Barrier orb, από 20 μέτρα σε δέκα. Σύμφωνα με τη Riot, αυτό συνέβη για να αυξηθεί η δυνατότητά της στην υπεράσπιση της περιοχής ελέγχου της, από τη μια, αλλά και να αποθαρρύνει την υπερβολικά επιθετική τακτική ως προς αυτό. Όπως αναφέρει το patch: ''Τα 20 μέτρα εμβέλειας του Barrier orb, έδιναν τη δυνατότητα στην Sage να πάρει τον έλεγχο, αρκετά επιθετικά, με τρόπο αντιφατικό ως προς το ρόλο της στο Valorant, ουδέτερων περιοχών''.

Στο mode Spike Rush υπάρχουν πλέον πολλά νέα power-up orbs, συμπεριλαμβανομένου του Health orb, του Deception orb και του one-kill Golden Gun orb, ενός πανίσχυρου one-shot που δίνει στον κάτοχό του προσωρινά πλεονεκτήματα.

Διαβάστε αναλυτικά τα patch notes από το επίσημο site της Riot Games για το Valorant.
Διαβάστε για το patch 1.0 εδώ και συζητήστε για το νέο Τactical Shooter στο σχετικό forum topic.

Παίξτε μαζί μας Valorant. Κάντε κλικ εδώ κι ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification