Ειδήσεις FPS Modder δημιούργησε το P.T. μέσα στο Half-Life: Alyx

Modder δημιούργησε το P.T. μέσα στο Half-Life: Alyx

Thursday, 04 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d3/82/a6/half-life-alyx-p-t-22-1591302730.jpg
 

Modder δημιούργησε το P.T. μέσα στο Half-Life: Alyx

Παίξτε το με VR και ανατριχιάστε!

Ο modder AmbientDruth δημιούργησε το P.T. στο Half-Life: Alyx. Τώρα μπορείτε να το παίξετε σε VR εκδοχή και συγκεκριμένα...στην πιο τρομακτική εκδοχή του.

Η έκδοση αυτή έχει ορισμένες παραλλαγές, όπως για παράδειγμα το τελευταίο ντουλάπι, το οποίο μπορεί να ανοίξει και να βγάλετε δέματα από αυτό, διαφορετική αφήγηση μέσα από το ραδιόφωνο και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Πέρα από την χρήση VR γαντιών, μπορείτε να επιλέξετε που θα πάτε δείχνοντας την κατεύθυνση, τα φώτα κλείνουν και ακούτε πατημασιές, όπως επίσης ακούτε γέλια από την Lisa και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Τα περισσότερα ηχητικά εφέ προέρχονται όντως από το P.T. με την προσθήκη νέων από τον modder. Η τρομάρα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Ο YouTuber William McMahon που το έπαιξε δεν άντεξε καν να φτάσει μέχρι το τέλος.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε τις φήμες για το Horror Adventure του Hideo Kojima, μιας και οι περισσότεροι gamers θέλουν να τον δουν να υλοποιεί το P.T. 

Διαβάστε το preview του P.T. και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification