Ειδήσεις FPS Bug στο Call of Duty multiplayer δίνει 0 xp

Bug στο Call of Duty multiplayer δίνει 0 xp

Sunday, 03 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/c0/b4/call-of-duty-modern-warfare-0-xp-48-1588537498.jpg
 

Bug στο Call of Duty multiplayer δίνει 0 xp

Αφορά τόσο το Modern Warfare, όσο και το Warzone.

 

Ένα νέο bug στο Call of Duty: Modern Warfare δίνει 0 XP και αποτρέπει τους παίκτες του από το να κάνουν level up τα battle passes τους.

Το bug αφορά τους παίκτες τόσο του Call of Duty: Modern Warfare, όσο και του Call of Duty: Warzone. Έτσι, οι κάτοχοι Battle Pass δεν μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον xp για την πρόοδό τους. Για το θέμα αυτό υπάρχουν διάφορες αναφορές στο Reddit, όπως για παράδειγμα το ότι πληρώνουν για το Battle Pass και το παιχνίδι τους δίνει...bugs.

Άλλοι παίκτες διαμαρτύρονται για την μεγάλη αναμονή στο lobby, καθώς το παιχνίδι τους πετάει στο desktop αντί να τους δώσει xp. Μέχρι στιγμής ωστόσο, η Infinity Ward δεν έχει δηλώσει ότι θα φτιάξει το bug στο Trello που έχει δώσει δημόσια για τους fans της.

Δείτε το glitch τρίτου προσώπου που προέκυψε στο Call of Duty: Modern Warfare.

 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

 

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification