Ειδήσεις FPS Valorant: Η closed beta τελειώνει αυτήν την εβδομάδα

Valorant: Η closed beta τελειώνει αυτήν την εβδομάδα

Tuesday, 26 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/f9/4a/riot-4-1585591148.jpg
 

Valorant: Η closed beta τελειώνει αυτήν την εβδομάδα

Τα στατιστικά και το progression των παικτών θα γίνουν reset. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/3/20] Το νέο competitive FPS από την Riot Games θα βρίσκεται σε closed beta στην οποία θα έχει πρόσβαση συγκεκριμένος αριθμός παικτών. Θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμη για Ευρώπη, Καναδά, Ρωσία, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η εταιρία ανάπτυξης δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δοκιμάσουν το παιχνίδι, αν και μόνο όσοι βρίσκονται στις παραπάνω τοποθεσίες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Το αν η closed beta θα γίνει αργότερα διαθέσιμη και σε άλλες περιοχές θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις σχετικά με τον ιό COVID-19, όπως δήλωσε η Riot σε δελτίο τύπου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή δημιουργώντας ένα Riot account και αμέσως μετά να κάνετε link το λογαριασμό σας με αυτόν του Twitch. Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta θα πρέπει να βρείτε συγκεκριμένα streams του Valorant στο Twitch για να σας δωθεί άδεια για πρόσβαση. Αν και δεν έχει επισημοποιηθεί η ακριβής διάρκεια της closed beta, γνωρίζουμε πως η Riot Games στοχεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι το καλοκαίρι, κάτι το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί και από το feedback που θα λάβουν από το community.

[UPDATE: 7/4/20 -  Εκκίνηση με προβλήματα για την Riot] Η Riot Games προωθεί τα νέα της projects το τελευταίο διάστημα, ένα εκ των οποίων είναι το Valorant. Φυσικά και δε θα μπορούσε να είναι αψεγάδιαστη η beta και τα προβλήματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται από σήμερα κιόλας με την κυκλοφορία της.

Ο επίσημος λογαριασμό του Valorant στο Twitter αναφέρει ότι τα logins σε μία υπηρεσία τερματίζουν την γραμμή και ότι η Riot έχει επίγνωση του προβλήματος και εργάζεται πάνω στην επίλυση του. Έκανε αναφορά και σε αρκετές περιπτώσεις παικτών που είδαν το “Error 43” να εμφανίζεται στην οθόνη τους, κάτι το οποίο μπορεί να είναι το timeout error που περιγράφει η Riot.

 

 

Για την ώρα η closed beta είναι διαθέσιμη στην Αμερική, την Ευρώπη, τον Καναδά, την Ρωσία και την Τουρκία. Η Riot αναφέρει επίσης ότι θα γίνει διαθέσιμη και σε περισσότερες περιοχές, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της κατάστασης της παγκόσμιας υγείας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην Riot, να κάνετε link to Twitch account με το Riot account σας και να παρακολουθήσετε streams του Valorant για να πάρετε πρόσβαση στην beta.

[UPDATE: 26/5/20 - H closed beta του Valorant τελειώνει στις 28 Μαΐου] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι στις 28 Μαΐου η closed beta του Valorant θα τελειώσει οριστικά.

Η Riot Games με αυτό τον τρόπο θα έχει την δυνατότητα να κάνει reset τα στατιστικά και το progression από τους λογαριασμούς των παικτών ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις 2 Ιουνίου όπου κυκλοφορεί και επίσημα το παιχνίδι για PC.

Η Riot Games θα κυκλοφορήσει ολοκαίνουριο περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως νέα game modes, χαρακτήρες, χάρτες και πολλά άλλα. Τέλος η Riot Games θα προσθέσει περισσότερους servers στο game για να μειώσει το latency των παικτών.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το επερχόμενο Valorant και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BlackYetti (Level 3) 26/05/2020 15:13
Επιτέλους. Καιρός ήταν!
Notification