Ειδήσεις FPS Apex Legends: Εισήχθησαν νέες ατάκες που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα

Apex Legends: Εισήχθησαν νέες ατάκες που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα

Thursday, 06 Feb 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/f3/aa/apex-legends-gibraltar-has-a-fitting-new-revive-animation-44-1580993424.jpg
 

Apex Legends: Εισήχθησαν νέες ατάκες που ταιριάζουν στην προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα

Ακούγονται όταν οι κάνουν revive τον εαυτό τους.

 

Το νέο κεφάλαιο του Apex Legends έχει ξεκινήσει με την Season 4: Assimilation. Υπάρχει ένας νέος χαρακτήρας, ο Revenant, όπως επίσης επιπρόσθετα νέα όπλα μαζί με μια σειρά από κρυφές αλλαγές.

Παίκτες του Apex Legends ανακάλυψαν ακόμη μια προσθήκη που δεν έχει αναφερθεί. Κάθε χαρακτήρας έχει απόκτηση την μοναδική του ατάκα όταν κάνει revive τον εαυτό του.

Τα voicelines αντιστοιχούν στην προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα. Για παράδειγμα ο Mirage λέει “Επέστρεψα! Έλειψα σε κανέναν; Το ξέρετε ότι σας έλειψα.” ενώ  ο Caustic λέει: “Ούτε ο θάνατος δεν μπορεί να με σταματήσει από το να ολοκληρώσω την δουλειά μου.” Ο νέος χαρακτήρας, ο Revemamt, έχει πολλαπλά voicelines. Σε ένα από αυτά βγάζει μια αγχώδη κραυγή. Μπορείτε να βρείτε όλα τα voicelines στο Reddit.

Διαβάστε περισσότερα για την Season 4 του Apex legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification