Ειδήσεις FPS PlanetSide 3

PlanetSide 3

Sunday, 20 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ee/b0/95/planetside-3-2-79-1571587006.jpg
 

PlanetSide 3

Η Daybreak προετοιμάζει την κυκλοφορία του.

 

Η Daybreak ανακοίνωσε και επίσημα το PlanetSide 3, έστω και με έμμεσο τρόπο.

Ο Andy Sites, επικεφαλής παραγωγής, τόνισε πάντως ότι το PlanetSide Arena (Battle Royale) αποτελεί ενδιάμεσο κρίκο στην ανάπτυξη της τρίτης έκδοσης, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης ασχολείται ακόμη μαζί του. Επίσης, διαδέχεται κανονικά χρονικά το PlanetSide 2, συνεπώς η ιστορία του συνδέεται αντίστοιχα και με το PlanetSide 3 που ακολουθεί. 

Πάντως, η Daybreak απέλυσε αρκετούς εργαζόμενούς της τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο του 2019. Θυμίζουμε ότι έχει αφήσει στην άκρη και το H1Z1 (Battle Royale). Πάντως, έχει προσλάβει νέους εργαζόμενους, ειδικά για το PlanetSide 2, όπου οι παλιοί και έμπειροι έχουν αφήσει τα πόστα τους για να αναλάβουν την νέα έκδοση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα  με την Daybreak Games, το PlanetSide 3 θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του PlanetSide 3 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Διαβάστε το review του PlanetSide 2 και συζητήστε για το PlanetSide 3 στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification