Ειδήσεις FPS Brutal Minecraft

Brutal Minecraft

Tuesday, 01 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/60/9e/brutal-minecraft-86-1569924239.jpg
 

Brutal Minecraft

Διασταύρωση Doom και Minecraft.

Το Minecraft έχει μια πολύ μικρή δόση βίας, αλλά ο modder DooMFOREVER7z, αποφάσισε να το κάνει πιο...αιμοβόρο!

Ο DooMFOREVER7z έβαλε όλο το art style του Minecraft σε First-Person Shooter, Το εν λόγω mod έχει ανέβει στο ModDB και βρίσκεται στη δεύτερη beta έκδοση. Περιλαμβάνει 9 χάρτες και 25 διαφορετικά όπλα, από πιστόλια μέχρι βαριά rifles.

Το mod ονομάζεται Brutal Minecraft και βρίσκεται σε ανάπτυξη, ενώ διαρκώς προστίθενται νέα τέρατα, levels και όπλα, αλλά και μεγαλύτερη λεπτομέρεια στους ακρωτηριασμούς και το inventory. Επίσης, είναι συμβατό με τα mods Zandronum και Gzdoom. Το Brutal Minecraft μπορεί να παιχτεί ως single-player, Co-op ή multiplayer σε Deathmatch.

Κατεβάστε το κάνοντας κλικ εδώ.

Μέχρι την τελική κυκλοφορία του Brutal Minecraft μπορείτε να το παίξετε δωρεάν (πιθανότατα και αφού κυκλοφορήσει). Αν σας αρέσει τότε συζητήστε το και βρείτε συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification