Ειδήσεις FPS Doom Eternal multiplayer mode

Doom Eternal multiplayer mode

Thursday, 15 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/28/11/61/doom-eternal-GameWorld-32-1564391757.jpg
 

Doom Eternal multiplayer mode

Βίντεο με το 2v1 Battlemode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/7/19] Το QuakeCon ξεκίνησε εχθές και ήδη έχουν κυκλοφορήσει για το νέο Doom game.

Έτσι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Doom Eternal θα περιέχει τις κλασσικές μάχες αλλά και τα power-ups, ενώ θα προστεθεί και μια νέα δυνατότητα hub area. Στην συγκεκριμένη περιοχή ο Doom guy θα μπορεί να παίρνει ένα διάλλειμα από την συνεχόμενη ένταση της μάχης. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο του PC Gamer από το panel του Doom στο QuakeCon 2019.

Οι διευθυντές αναπτυξης Hugo Martin και Marty Stratton απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις όσον αφορά το Doom Eternal αλλά και από το που πηγάζει η αστείρευτη δύναμη του χαρακτήρα του εμβληματικού παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ανέφεραν με ελαχιστες λεπτομέρειες:

"Πρέπει να μιλήσουμε για το hub area; Θα μάθετε τα περισσότερα μυστικά του χαρακτήρα μέσα από την εξέλιξη του στο παιχνίδι, γι αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή."

Ωστόσο οι άνθρωποι του Doom παραδοσιακά δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις νέες τους κυκλοφορίες, με αποτέλεσμα οι δηλώσεις τους να ταιριάζουν λίγο πολύ σε κάθε παιχνίδι.

[UPDATE: 15/8/19 - Δείτε το 2v1 Battlemode] H Bethesda έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το Doom Eternal στο οποίο μπορείτε να δείτε το 2v1 Battlemode. Στο 2v1 Battlemode έχουμε από την μία δύο ισχυρούς δαίμονες τους οποίους ελέγχουν οι παίκτες και από την άλλη έναν άρτια εξοπλισμένο παίκτη. Κοινώς, συναντάμε την απόλυτη σφαγή.

To Doom Eternal κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Doom Eternal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification