Ειδήσεις FPS Call of Duty: Modern Warfare multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare multiplayer

Tuesday, 13 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/9a/f4/copcod-73-1559566055.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare multiplayer

Νέο βίντεο με το multiplayer σε 4K ανάλυση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/6/19] Τo νέο Call of Duty: Modern Warfare θα περιλαμβάνει co-op mode το οποίο θα συνδέεται άμεσα με το single player campaign. Συγκεκριμένα, το campaign θα ξεκινάει solo και σε κάποια στιγμή θα ενώνεται χωρίς διακοπή με το co-op.

Έχουμε δει ξανά co-op missions σε τίτλους COD αλλά δεν ήταν με αυτή την μορφή. Περισσότερο αυτές οι αποστολές έμοιαζαν με μεμονομένα περιστατικά παρά σαν μια εμπειρία co-op campaign.

[UPDATE: 13/8/19 - Multiplayer mode gameplay trailer] H Activision έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video 25 λεπτών στο οποίο μας παρουσιάζει όλα όσα έχει να προσφέρει το Multiplayer του νέου Call of Duty: Modern Warfare.

To βίντεο περιλαμβάνει πέντε modes σε πέντε διαφορετικά maps, επομένως αν σκέπτεστε να αγοράσετε το παιχνίδι τότε θα σας βοηθήσει πολύ στο να αποφασίσετε πως να προχωρήσετε.

To νέο Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare Remastered και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification