Ειδήσεις FPS id Software: "Θέλουμε να αναπτύξουμε σύντομα και το Rage 3"

id Software: "Θέλουμε να αναπτύξουμε σύντομα και το Rage 3"

Saturday, 18 May 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/71/41/59/rage-2-55-1558178428.jpg
 

id Software: "Θέλουμε να αναπτύξουμε σύντομα και το Rage 3"

Η εταιρεία ανάπτυξής του επιθυμεί να συνεχιστεί το franchise.

 

Η id Software φέρεται διατεθειμένη να ξεκινήσει άμεσα την ανάπτυξη του επόμενου Rage τίτλου.

Μπορεί το Rage 2 να μετρά μόλις λίγες ημέρες κυκλοφορίας, ωστόσο οι δημιουργοί του ήδη κοιτάνε στο μέλλον. Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Tim Willits, studio director της id Software, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει μέλλον για την σειρά Rage ή αν το franchise θα ολοκληρωθεί εδώ. Ο ίδιος δεν έκρυψε πως το franchise έχει ακόμα μέλλον, ενώ θα ήθελε να ξεκινήσει άμεσα την ανάπτυξη του επόμενου Rage.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Το ελπίζω. Η απάντηση στην ερώτησή σας είναι ‘ναι’. Πάντα αγαπούσαμε αυτό το franchise επειδή διαθέτει ένα αρκετά διασκεδαστικό setting. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Κάποτε συζητούσαμε πως θα θέλαμε να καβαλάμε γιγάντιες κατσαρίδες. Είναι ένα τρελό, ευχάριστο franchise και ελπίζω πως θα μπορέσουμε σύντομα να δημιουργήσουμε και ένα τρίτο παιχνίδι”. Για να υλοποιηθεί βέβαια ένα ενδεχόμενο Rage 3 θα έπρεπε αρχικά το Rage 2 να πουλήσει αρκετά αντίτυπα και επίσης η id Software θα πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα της μάλλον για τη νέα γενιά κονσολών.

Διαβάστε περισσότερα για το Rage 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification