Ειδήσεις FPS Goat of Duty: Call of Duty με κατσίκες

Goat of Duty: Call of Duty με κατσίκες

Friday, 18 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/87/a9/ac/goat-of-duty-5-1571421506.jpg
 

Goat of Duty: Call of Duty με κατσίκες

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/4/19] Τι θα λέγατε αν κυκλοφορούσε μια διασταύρωση Call of Duty με Goat Simulator; Ε λοιπόν το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα καθώς έρχεται το Goat of Duty. Ένα Call of Duty με...κατσίκες!

Στόχος σας στο συγκεκριμένο First-Person Shooter όπου είστε κατσίκα είναι να εξοντώσετε άλλες κατσίκες, ενώ υποστηρίζεται...goat-on-goat multiplayer deathmatch, με όπλα, χειροβομβίδες, ακόμα και...κεφαλιές.

Το Goat of Duty ξεκινάει μία closed beta το διάστημα 9-13 Μαϊου. Μπείτε στον Discord server για να κάνετε signup.

[UPDATE: 18/10/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Call of Duty...με κατσίκες θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16 Ιανουαρίου 2020.

Αυτή τη στιγμή κοστίζει 10 ευρώ στο Steam Early Access, αλλά από την κυκλοφορία του κι έπειτα θα έχει κόστος 15 ευρώ. Επίσης ανακοινώθηκε ότι στην τελική έκδοση θα προστεθεί κι ένας νέος χάρτης με την ονομασία Death Valley, ενώ παρουσιάστηκε το παρακάτω τρέιλερ.

Διαβάστε τα reviews όλων των Call of Duty. Συζητήστε περισσότερα για το Goat of Duty στο παρακάτω forum topic. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification