Ειδήσεις FPS Apex Legends: Προστέθηκαν προσωρινά ποινές για όσους βγαίνουν AFK

Apex Legends: Προστέθηκαν προσωρινά ποινές για όσους βγαίνουν AFK

Saturday, 06 Apr 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/92/f4/apex-legends-48-1554552351.jpg
 

Apex Legends: Προστέθηκαν προσωρινά ποινές για όσους βγαίνουν AFK

Απενεργοποιήθηκαν γρήγορα από την Respawn.

 

Το Apex Legends διέθετε δοκιμαστικά ποινές για όσους έβγαιναν πρόωρα από τα online matches.

Μετά το 1.1 patch του Apex legends παρατηρήθηκε από αρκετούς παίκτες πως υπήρχαν ποινές για όσους έβγαιναν AFK ή έκαναν quit, πράγμα που άλλαξε λίγες ώρες αργότερα. Η εν λόγω αλλαγή που έφερε αυτό το patch έπιασε απροετοίμαστους τους παίκτες του δημοφιλούς Battle Royale οι οποίοι έσπευσαν να ρωτήσουν την Respawn Entertainment περί τίνος πρόκειται. Η ίδια η εταιρεία απάντησε πως φυσικά και δεν πρόκειται για κάποιο bug αλλά για ένα χαρακτηριστικό που δοκίμαζε εδώ και καιρό, άσχετα που δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη αναφορά στα patch notes.

Το λάθος της εταιρείας ήταν στο ότι το χαρακτηριστικό αυτό τέθηκε ενεργό από σφάλμα: “Δουλεύαμε εσωτερικά και δοκιμάζαμε αυτό το feature αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας να το ενεργοποιήσουμε με το update που κυκλοφόρησε σήμερα. Υπήρχε ένα βασικό κομμάτι του που έλλειπε και προκάλεσε ποινές σε όσους έβγαιναν πρόωρα από τα matches τους, κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. Για αυτό και δεν συμπεριλήφθηκε στα patch notes. Ενημερώσαμε το πρωτότυπο και το απενεργοποιήσαμε από όλες τις πλατφόρμες, ενώ δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει κανονικά. Λυπούμαστε για το μπέρδεμα”, έγραψε η Respawn στο Reddit.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχει ζητηθεί από πολλούς fans για το Apex Legends, καθώς είναι αρκετοί οι leavers που δεν δυσκολεύονται να αποχωρήσουν εφόσον δεν υφίστανται κάποια ουσιαστική ποινή. Η Respawn το έχει υπόψιν της και απ’ ότι φαίνεται αργά ή γρήγορα θα το αντιμετωπίσει.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification