Ειδήσεις FPS Cross-platform στο Apex Legends

Cross-platform στο Apex Legends

Monday, 27 Jul 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/43/0b/apex-legends-cross-platform-54-1549382489.jpg
 

Cross-platform στο Apex Legends

Ανακοινώθηκε η περίοδος κυκλοφορίας του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/2/19] H Respawn ανακοίνωσε ότι έχει σχέδια για cross-platform play στο Apex Legends.

Οι developers δήλωσαν στο Eurogamer ότι "σχεδιάζουν να επιτρέψουν στους παίκτες να παίζουν με τους φίλους τους σε άλλες πλατφόρμες." Παρ’ όλα αυτά, απ’ ότι φαίνεται η πρόοδός σας δεν θα μεταφέρεται από το ένα account στο άλλο. Η ανάτυξη του Apex Legends δεν στόχευε εξαρχής στο cross-play, για αυτό το λόγο τα συστήματα που απαιτούνται να υποστηρίξουν τη μεταφορά προόδου και αγορών απλά δεν υφίστανται.

[UPDATE: 6/4/20 - Οι developers το θεωρούν σημαντικό] Το Apex Legends είναι ένα από τα μεγαλύτερα Battle Royale που υπάρχουν, όμως δεν υποστηρίζει console crossplay, κάτι που απωθεί αρκετούς παίκτες.

Σε μια συνέντευξη, ο general manager Dusty Welch και ο director Chad Grenier, είπαν ότι θέλουν να προσθέσουν αυτό το χαρακτηριστικό στο Apex Legends. Ο Welch δήλωσε ότι “το crossplay είναι πλέον αναμενόμενο στην βιομηχανία για games σαν το δικό μας.” Δήλωσε ότι αυτός και ο Grenier παίζουν σε διαφορετικά συστήματα στα σπίτια τους και πολλές φορές επιθυμούν να παίξουν μαζί, αλλά δεν μπορούν. “Σε προσωπικό επίπεδο, ναι, θα το ήθελα να παίζουμε μαζί τα σαββατοκύριακα, πιστεύω πως είναι σημαντικό χαρακτηριστικό,” δήλωσε ο Welch.

Δεν έχουμε ακόμη κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο το cross-platform play.

[UPDATE 2: 27/7/20 - Έρχεται μέσα στο φθινόπωρο] Το Apex Legends θα γίνει cross-platform μέσα στο φθινόπωρο, δηλαδή παίκτες από Origin, Steam, Xbox One, PS4 και Switch θα μπορούν να παίξουν μαζί.

Το crossplay, ωστόσο, δημιουργεί πάντα το ίδιο παράπονο, “όσοι παίζουν από PC θα μας νικάνε γιατί έχουν ποντίκι και πληκτρολόγιο και τεράστιες οθόνες.” Μπορεί να υπάρχει η επιλογή του crossplay, ωστόσο το Apex Legends δεν θα σας κάνει match με PC gamers από default. Όπως εξηγεί και ο Jake Smullin, ένας software engineer του Apex Legends, το game θα σας κάνει match με PC gamers, μόνο αν έχετε κάποιον φίλο που παίζει από PC.

Μπορείτε να δείτε τι είπε ο Jake Smullin παρακάτω:

 

@lethal_jake

Crossplay is gonna be huge for Apex. ##apexlegends ##gaming ##fyp ##foryou ##foryoupage

 original sound - lethal_jake

Διαβάστε περισσότερα για το Apex Legends και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 05/02/2019 20:45
Δεν είναι δωρεάν το Apex Legends σε PC, PS4 και Xbox One.? Άρα υπάρχει σαν cross-platform
Notification