Ειδήσεις FPS Halo Infinite: "Θα δείτε τον πιο εντυπωσιακό Master Chief"

Halo Infinite: "Θα δείτε τον πιο εντυπωσιακό Master Chief"

Saturday, 15 Dec 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d9/71/a1/halo-infinite-35-1544869059.jpg
 

Halo Infinite: "Θα δείτε τον πιο εντυπωσιακό Master Chief"

Η 343 Industries μιλάει για την εμφάνιση του πρωταγωνιστή.

 

Η 343 Industries υπόσχεται πως οι fans θα αντικρίσουν τον Master Chief στα καλύτερά του.

Η Microsoft αρνείται, για την ώρα, να παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Halo Infinite, παρόλα αυτά η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού μίλησε λιγάκι για το όλο look του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Ο Master Chief είναι μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στον χώρο του gaming και η 343 Industries υπόσχεται πως στο Halo Infinite θα είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ. Τον λόγο πήρε ο narrative experience director του παιχνιδιού, Dan Chosich, ο οποίος μέσα από το τελευταίο 343 Social Stream εξήγησε το περιεχόμενο του τρέιλερ της E3 και μίλησε σε βάθος για την εμφάνιση του Master Chief.

Στην συζήτηση συμμετείχε από ένα σημείο και ύστερα και ο Brian Jarrard, community manager της εταιρείας. Ο πρώτος ανέφερε: “Είναι μακράν ο πιο cool Master Chief που έχουμε δημιουργήσει, ή που φαντάστηκε ποτέ κανείς. Παρά την επιρροή μας από τα Halo 2, 3, 4 και 5, το όλο look του θα είναι εντυπωσιακό και αρκετά διαφορετικό στο Infinite”. Μπορεί στο τρέιλερ της E3 να μην είδαμε κάτι το τρομερά διαφορετικό, ωστόσο ο Chosich υποστήριξε πως το τελικό μοντέλο θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Διαβάστε περισσότερα για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification