Ειδήσεις FPS Τα remasters των ΒioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά

Τα remasters των ΒioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά

Tuesday, 13 Nov 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/18/59/biokok-40-1542134449.jpg
 

Τα remasters των ΒioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά

Καθένα έλαβε δική του βαθμολογία PEGI.

Η σειρά ΒioShock πρωτοεμφανίστηκε το 2007 με πολύ θετικές αντιδράσεις και συνεχίζει να προσελκύει θαυμαστές στις πανέμορφες, οργουελιανές πολιτείες της μέχρι και σήμερα. Η remastered συλλογή BioShock: The Collection, που περιλαμβάνει και τα τρία games (BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered, BioShock Infinite The Complete Edition) με όλα τα DLC τους, είναι ως τώρα ο μοναδικός τρόπος να τα απολαύσετε στις κονσόλες τωρινής γενιάς, στο κόστος των 60€. Όσοι όμως δεν θέλουν να αναβιώσουν ολόκληρη τη σειρά, φαίνεται ότι σύντομα θα αποκτήσουν νέες επιλογές.

Σύντομα, όλα τα remastered BioShock θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά. Όπως παρατήρησε το Gematsu, καθένα από τα τρία games έλαβε πρόσφατα δική του βαθμολογία PEGI, που σημαίνει ότι προορίζονται για αυτόνομη κυκλοφορία. Οι πλατφόρμες που αναφέρονται μαζί με το PEGI rating περιλαμβάνουν και το PS3 στην περίπτωση του πρώτου Bioshock, μαζί με PC, PS4 και Xbox One.

Εντωμεταξύ, το επόμενο BioShock game βρίσκεται σε ανάπτυξη από κάποιο κρυφό studio με κωδικό όνομα Parkside. Mέχρι να ανακαλύψουμε οτιδήποτε για το παιχνίδι ή την κυκλοφορία του, μπορείτε να κάνετε μια επιλεκτική επανάληψη στην ιστορία του, στο κεφάλαιο της προτίμησής σας.

Διαβάστε επίσης το review του BioShock: The Collection και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Efane (Level 23) 14/11/2018 19:12
Έχω την τριλογία και το δεύτερο θέλει δουλειά αλλιώς θα πουλήσει ελάχιστα σαν ξεχωριστό game.
#2 akiszax (Level 21) 14/11/2018 19:45
Να τα καλα νεα ερχονται. Αν γίνει η κυκλοφορία μέσα στο 2019 προβλέπετε να παει καλα αυτη η χρονιά.
Notification