Ειδήσεις FPS Doom Eternal gameplay videos

Doom Eternal gameplay videos

Monday, 10 Jun 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/5c/37/doom-eternal-gameplay-video-59-1533997481.jpg
 

Doom Eternal gameplay videos

Νέο βίντεο με σφαγή μέσα στην Κόλαση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/8/18] Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video του Doom Eternal.

Στην σκηνή του QuakeCon ανέβηκαν οι Marty Stratton και Hugo Martin, director και creative director αντίστοιχα του Doom Eternal. Αυτό, διότι είχαν ετοιμάσει την αποκάλυψη του gameplay του παιχνιδιού. Σε αυτό είδαμε για ακόμα μία φορά άφθονες εξολοθρεύσεις τεράτων με εντυπωσιακά όπλα, ενώ ο Doom Slayer θα είναι “ο πιο δυνατός και badass χαρακτήρας που δημιούργησε ποτέ η id Software” όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του. Αυτός έχει υποστεί πολλές αλλαγές στην εμφάνισή του, ενώ φέρει μαζί του ένα νέο όπλο που ονομάζεται Ballista και τρυπάει τους δαίμονες.

Στο Doom Eternal θα συναντήσουμε πάρα πολλά νέα όπλα αλλά και νέους τύπους εχθρών. Τα παλιά μοντέλα χαρακτήρων ανανεώθηκαν, ενώ αποκαλύφθηκε και ο Marauder, ένας νέος χαρακτήρας.

[UPDATE: 23/3/19 - Βίντεο όπου τρέχει σε Google Stadia] Κυκλοφόρησε gameplay video του Doom Eternal να τρέχει σε Google Stadia.

Στην περασμένη E3 η Bethesda ανακοίνωσε το νέο Doom και θεώρησε την ανακοίνωση της πλατφόρμας Google Stadia ως ιδανική περίσταση να προσφέρει λίγα ακόμα λεπτά από το επερχόμενο FPS. Στο δίλεπτο αυτό βίντεο βλέπουμε λίγες ακόμα σκηνές μάχης, πολλές εκρήξεις και καταστροφικές διαδικασίες σε έναν πλανήτη γεμάτο απειλές σε κάθε γωνιά του. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει και επίσημα.

[UPDATE 2: 10/6/19 - Gameplay βίντεο από την Κόλαση] Η Bethesda παρουσίασε gameplay από το Doom Eternal, αυτή τη φορά σφάζοντας ορδές δαιμόνων μέσα στην ίδια την Κόλαση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Doom Eternal θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Doom Eternal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification