Ειδήσεις FPS Islands of Nyne: Battle Royale FPS

Islands of Nyne: Battle Royale FPS

Thursday, 20 Dec 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/46/8a/islands-of-nyne-18-1531916204.jpg
 

Islands of Nyne: Battle Royale FPS

Γίνεται free-to-play και σταματάει η ανάπτυξη του. [UPDATE]

Τα Battle Royale games αυξάνονται ραγδαία και τόσο έμπειρες όσο και νεοσύστατες εταιρείες ανάπτυξης θέλουν μερίδιο από την πίτα των Fortnite και PUBG. Μία εξ αυτών είναι η νέα στο χώρο Define Human Studios με το Islands of Nyne.

Το Islands of Nyne είναι ένα Battle Royale FPS το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη πριν καν ανακοινωθεί το PUBG. Μπήκε στο Steam Early Access πριν από μία εβδομάδα, όπου και πωλείται για 21 ευρώ. Παίζεται αποκλειστικά με κάμερα πρώτου προσώπου και σύμφωνα με το sci-fi σενάριό του, 50 παίκτες καλείστε να επιβιώσετε σε μια αρένα γεμάτη εξωγήινους. Προσγειώνεστε γονατιστός ρίχνοντας γροθιά στο έδαφος (κλασικά) και δίνετε μάχες σε μικρές περιοχές, ορισμένες εκ των οποίων έχουν towers. Με 50 παίκτες ο κύκλος κλείνει γρήγορα.

Στο χάρτη υπάρχει μεγάλη αφθονία όπλων, πυρομαχικών, αντικειμένων για healing και χειροβομβίδων. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες κάνουν gear up πιο γρήγορα κι αν αργήσετε να προσγειωθείτε μπορεί να σας καθαρίσουν πριν προλάβετε να πείτε "Καλησπέρα". Με τόσα όπλα και armor θα πρέπει να ξεδιαλέγετε γρήγορα τα καλύτερα items ή έστω αυτά που σας ταιριάζουν. Επίσης, με τόσο μικρή περιοχή και First-person κάμερα το πιθανότερο είναι να πεθάνετε γιατί θα εντοπιστείτε πρώτοι από άλλο χρήστη που βρισκόταν εκτός του οπτικού σας πεδίου.

[UPDATE 20/12/18 : Γίνεται free-to-play και σταματάει η ανάπτυξη του] Η ανάπτυξη του παιχνιδιού σταματάει και ταυτόχρονα το παιχνίδι θα γίνει free-to-play για εσάς που θέλετε να το δοκιμάσετε. Η εταιρεία ανάπτυξης δεν διαθέτη την οικονομική ευχέρεια για να συνεχίσει το project και όσοι αγοράσατε το παιχνίδι δικαιούστε refund το οποίο θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω Steam.

Δείτε πόσο αστεία user reviews πήρα το The Culling και συζητήστε για το Islands of Nyne στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification