Ειδήσεις FPS Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Sunday, 08 Jan 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/da/7c/super-mega-blocks-2-61-1483908699.jpg
 

Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Third-Person Shooter με υποστήριξη Co-Op.

Τα games της σειράς Lego έχουν αρκετούς fans. Ωστόσο, στην περίπτωση του Mega Blocks Halo έχουμε τελικά ένα project που ακυρώθηκε.

Ο youtuber PtoPOnline έχει στα χέρια του βίντεο που αποδεικνύουν ότι το Mega Blocks Halo βρισκόταν υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα ο youtuber αναφέρει ότι το ετοίμαζε η εταιρεία αναπτυξης N-Space σε συνεργασία με την Microsoft, αποκλειστικά για το Xbox 360.

Στο παιχνίδι βάση της λογικής των Lego θα μπορούσατε να κάνετε customize όπλα και οχήματα, αλλά και να χτίσετε διάφορες κατασκευές για χάρη των objectives σας. Υποστηριζόταν μέχρι και split-screen Co-op με διάφορα modes.

Το Mega Block ακυρώθηκε το 2013. Δεδομένου του ότι εκείνη τη χρονιά θα κυκλοφορούσε το Xbox One, η Microsoft δεν θέλησε να επενδύσει περισσότερο στο Xbox 360. Πάντως θα μπορούσαμε να το δούμε πλέον σε PC και Xbox One. Αν υπάρχει κάπου καταχωνιασμένο σε κανένα συρτάρι.

Όσοι είστε fans του Halo ή των Lego πως το βλέπετε ως εγχείρημα;

Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification