Ειδήσεις FPS Overwatch: Τεράστιες φιγούρες στους δρόμους

Overwatch: Τεράστιες φιγούρες στους δρόμους

Monday, 23 May 2016  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/7c/f1/18/overwatchgiantfigures-24-1463998898.jpg
 

Overwatch: Τεράστιες φιγούρες στους δρόμους

Πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια από την Blizzard.

Το Overwatch κυκλοφορεί αύριο και η Blizzard το προωθεί μέσω μιας ενδιαφέρουσας τακτικής.

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες έμειναν έκπληκτοι, όταν είδαν μπροστά τους μια τεράστια φιγούρα της Tracer από το Overwatch, το επερχόμενο team-based FPS της Blizzard. Η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να προωθήσει το παιχνίδι της με έναν πρωτότυπο τρόπο και από ότι φαίνεται, κατάφερε να τραβήξει αμέσως τα βλέμματα. Εν τω μεταξύ, το ίδιο συνέβη στο Παρίσι και το Busan της Νότιας Κορέας, όπου έκαναν την εμφάνισή τους οι χαρακτήρες Genji και Pharah αντίστοιχα.

Το κουτί από τις φιγούρες γράφει στο πίσω μέρος του: “Αν και δε μπορείτε να παίξετε με τις τεράστιες φιγούρες μας, μπορείτε να παίξετε με 21 διαφορετικούς χαρακτήρες στο Overwatch. Είναι αδύνατο να πνιγείτε από τις φιγούρες λόγω του τεράστιου μεγέθους τους, παρόλα αυτά, μπορεί να πνιγείτε κατά την διάρκεια ενός match, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσετε στα τελευταία λεπτά και να γίνετε… ρεζίλι μπροστά σε όλους”.

overwatchgiantfigures-5

Το Overwatch θα κυκλοφορήσει αύριο 24 Μαΐου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Overwatch από τον Αριστοτέλη Ζησιμόπουλο και δείτε την animated σειρά και την πόζα της Tracer που αφαιρέθηκε επειδή θεωρήθηκε σεξουαλική. Συζητήστε εκτενώς για το competitive FPS της Blizzard στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 23/05/2016 14:22
Μία καταπληκτική ιδέα διαφήμισης
#2 +1 ashbringer (Level 25) 24/05/2016 07:31
Πολύ καλή κίνηση και η διαφήμιση γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.
Notification