Ειδήσεις FPS Half-Life 2: Orange box

Half-Life 2: Orange box

Saturday, 25 Aug 2007  | in FPS | Γράφτηκε από τον Guest   | (2 σχόλια)

Guest  

 

Half-Life 2: Orange box

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς Half-life 2 της Valve αναμένεται σύντομα κοντά σας. Αναλυτικά... Μετά το μικρό σε έκταση αλλά πολύ καλό Half-life 2 episode 1, η Valve ετοιμάζει το δεύτερο επεισόδιο στο οποίο θα συνεχίζει την ιστορία ακριβώς μετά το πρώτο. Οι δύο ήρωες , ο Gordon και η Alyx, θα προσπαθήσουν να πάνε κάποιες πληροφορίες (που πήραν από το πρώτο επεισόδιο) στο White Forest όπου βρίσκεται ένας επιστήμονας, στον οποίο θα πρέπει να το παραδώσουν. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν θα μπορέσουν να κλείσουν την Πύλη εγκαίρως (ανοίχτηκε από την έκρηξη του Citadel και είχε ως σκοπό την ενίσχυση των στρατιωτών Combine) και να αποτρέψουν τον πόλεμο ενώ η διαδρομή που θα πρέπει να διασχίσουν είναι μια μεγάλη έκταση γεμάτη με εξωγήινους εισβολείς και Combine που περιπολούν.Στη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού θα προστεθεί ένα καινούργιο particle system, ενώ τα cinematics θα περιέχουν λεπτομερή physics εκρήξεων. Ακόμη, θα ενσωματωθεί ένα σύστημα το οποίο θα εκμεταλλεύεται την δύναμη των διπλoπύρινων υπολογιστών με αποτέλεσμα να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία χρησιμοποιούσαν την CPU (Α.Ι., physics κτλ.). Όπως και στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, έτσι και εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε οχήματα τα οποία θα μπορείτε να οδηγήσετε. Στο παιχνίδι θα δείτε γνωστούς χαρακτήρες που θα επιστρέψουν και θα παίξουν το ρόλο τους, όπως ο G-man ή ο Burney, ενώ θα γνωρίσετε και αρκετούς καινούργιους. Το παιχνίδι θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση απ’ ότι ήταν το πρώτο επεισόδιο ενώ θα σας προσφέρει και περισσότερη δράση.


The Orange Box
Στο πακέτο “The Orange Box” θα περιλαμβάνονται το Half-Life 2, το Episode One, το νέο Episode Two καθώς και δυο νέα multiplayer. Tο πολύ γνωστό Team Fortress 2 και το Portal. Απ’ όσα έχουμε δει από τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί, τα γραφικά του Team Fortress 2 θα είναι λίγο καρτουνίστικα. Το Portal θα είναι ένα πρωτοποριακό παιχνίδι στο οποίο θα είστε σε μια κλινική στην οποία θα έχετε ένα όπλο (κάτι σαν το gravity-gun) με το οποίο αν πυροβολήσετε σε έναν τοίχο θα ανοίξετε ένα portal. Μετά, θα πρέπει να ρίξετε πάλι σε έναν άλλο τοίχο ώστε να ανοίξετε ένα δεύτερο portal, ώστε όταν μπείτε στο πρώτο να βγείτε στο δεύτερο που δημιουργήσατε.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου 2007 για PC και Xbox360.

Πέτρος Κιτσαράς

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification