To Among Us θα αποκτήσει σύστημα με accounts και μεγαλύτερο χάρτη

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
To Among Us θα αποκτήσει σύστημα με accounts και μεγαλύτερο χάρτη

To Among Us θα αποκτήσει σύστημα με accounts και μεγαλύτερο χάρτη

Το matchmaking θα γίνει ευκολότερο.

To Among Us θα αποκτήσει σύστημα με accounts και μεγαλύτερο map.

Σύμφωνα με το νέο update που ανακοινώθηκε στο Steam, το νέο account system θα κάνει το matchmaking ευκολότερο. Θα μπορείτε επίσης να ψηφίσετε ανώνυμα, ενώ όταν προστεθούν τα accounts τον Δεκέμβριο, θα μπορείτε να καταγράφετε καλύτερα την πρόοδό σας και να δημιουργήσετε λίστες φίλων. Η εταιρεία ανάπτυξης innersloth δήλωσε ότι το σύστημα θα έχει αρχικά μόνο τις βασικές πληροφορίες, αλλά θα επεκταθεί στην πορεία.

Επίσης, οι developers ετοιμάζουν έναν νέο χάρτη με theme Henry Stickmin και θα είναι μεγαλύτερος από τον Polus. Θα διατεθεί δωρεάν και κάθε παίκτης θα έχει διαφορετικά tasks για να ολοκληρώσει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Τέλος, θα υπάρξουν μεταφράσεις σε περισσότερες γλώσσες και colorblind support.

Στην Αμερική διεξάγονται εκλογές, οπότε δείτε την Cortez να παίζει Among Us για τις ανάγκες της προεκλογικής της καμπάνιας.

Διαβάστε το review του Among Us και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/11/2020 08:47
Οι βελτιώσεις για τον συγκεκριμένο τίτλο θα είναι συνεχής απο ότι όλα δείχνουν .Παγκόσμια επιτυχία για τον τίτλο και μπράβο τους.