H Take-Two Interactive εξαγόρασε την Ruffian Games, την εταιρεία ανάπτυξης του Crackdown 2

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
H Take-Two Interactive εξαγόρασε την Ruffian Games, την εταιρεία ανάπτυξης του Crackdown 2

H Take-Two Interactive εξαγόρασε την Ruffian Games, την εταιρεία ανάπτυξης του Crackdown 2

Πλέον ονομάζεται Rockstar Dundee.

Η Take-Two Interactive μαμά εταιρεία της Rockstar Games εξαγόρασε την Ruffian Games την 1η Οκτωβρίου, η οποία μετονομάστηκε σε Rockstar Dundee στις 6 του ίδιου μήνα.

Αρχικά η αποκάλυψη έγινε μέσω μιας αναφοράς στο Companies House η οποία σημείωνε την αλλαγή ονόματος και του ιδιοκτήτη της Ruffian Games. Πάντως ενώ η εξαγορά επισημοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, οι δυο πλευρές συνεργάζονται για την ανάπτυξη games - που δεν έχουν γίνει γνωστά ποια είναι – τον περασμένο χρόνο.

 

 

Προφανώς και η πρότερη συνεργασία κρίθηκε επιτυχής από τη στιγμή που η Take-Two αποφάσισε να εξαγοράσει την Ruffian Games η οποία εδράζεται στην Σκοτία. H τελευταία είναι γνωστή για την κυκλοφορία του Crackdown 2, αλλά έχει βοηθήσει και στην ανάπτυξη του Halo: The Master Chief Collection.

Η Σκωτσέζικη εταιρεία δημιουργήθηκε το 2009 από μέλη των Climax, DMA Design και της RealTime Worlds. Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια projects δουλεύει η Rockstar Dundee. Θα μπορούσε να λειτουργεί βοηθητικά στην ανάπτυξη των Bully 2 ή GTA 6, αλλά να κρίνουμε από την εμπειρία της ως Ruffian Games σε remakes παλαιότερων games, μπορεί να την δούμε να καταπιάνεται με παλιότερους τίτλους του catalogue της Rockstar.

Διαβάστε για την αμέσως προηγούμενη εξαγορά της Take-Two και συζητήστε για την Rockstar Dundee στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/10/2020 18:48
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εξαγορά θα βγεί σε καλό για την ruffian games.