O Dr. Disrespect ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα του

Hot
O Dr. Disrespect ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα του

O Dr. Disrespect ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα του

Υπέγραψε συμβόλαιο με την Skybound Entertainment.

Ο Dr. Disrespect Beahm είναι γνωστός για τις υπερπαραγωγές που ετοιμάζει για τα streams του. Από ψεύτικες καταδιώξεις αυτοκινήτων σε μουσικά βίντεο και πάει λέγοντας, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προσφέρει θέαμα στο κοινό του. Τώρα όμως έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Skybound Entertainment την εταιρεία παραγωγής που συν ιδρύθηκε από τον παραγωγό του The Walking Dead, Robert Kirkman. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο να μεταφερθεί το θέαμα στη τηλεόραση.

Ως μέρος της συμφωνίας, η οποία ανακοινώθηκε προσφάτως, ο Dr. Disrespect και η Skybound θα δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον χαρακτήρα του ίδιου. Η σειρά θα επικεντρωθεί στο πως ο Dr. Disrespect δημιούργησε την εικόνα που έχει σήμερα.

Ο ίδιος αναφέρει “Είναι πολύ νωρίς ακόμα όμως οδεύουμε προς τα εκεί. Υπάρχουν και κάποιες πρώιμες συζητήσεις για δημιουργία animation.”

Πριν ξεκινήσει το streaming δούλευε αρχικά ως community manager για την Sledgehammer Games και αργότερα ως σχεδιαστής επιπέδων για το Call of Duty: Advanced Warfare. Το 2015 αποχώρησε από την Sledgehammer Games για να βιοποριστεί από το streaming. Το μεγάλο ‘μπαμ’ έγινε περίπου την περίοδο κυκλοφορίας του PUBG το 2017. Παρά την φαινομενική του επιτυχία, είναι συμμέτοχος σε πολλά επίμαχα ζητήματα τα τελευταία χρόνια.

Το 2017 παραδέχθηκε δημοσίως ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και έπειτα έκανε ένα διάλλειμα από το streaming. Δεν είναι ο μόνος streamer που προσπαθεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, αφού και ο Ninja προσφάτως ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός βιβλίου comic.

Με το εν λόγω show να είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο ο Dr. Disrespect είπε ότι θέλει να επικεντρωθεί στο streaming αυτή την περίοδο και θα συνεχίσει στο Twitch, παρά την τάση αρκετών γνωστών του χώρου να μεταφέρονται σε άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε για τον Dr. Disrespect που έκανε uninstall το Fortnite και συζητήστε για τον ίδιο στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification