Chorus: Ο συγγραφέας του Dragon Age ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Chorus: Ο συγγραφέας του Dragon Age ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι

Chorus: Ο συγγραφέας του Dragon Age ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι

 

Η Deep Silver ίσως αλλάξει τα σχέδια της Summerfall Studios. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 11/10/19] Ο David Gaider, συγγραφέας της σειράς Dragon Age, δήλωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης PAX Australia, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 13 Οκτωβρίου, ότι ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε στην PAX Australia, ο Gaider αρχικά δούλεψε...από σπόντα στην BioWare, καθώς όταν ήταν υπάλληλος ξενοδοχείου δέχθηκε πρόταση από τον James Ohlen της BioWare για συγγραφέας του Baldur's Gate II, την οποία και απέρριψε. Μετά όμως το ξενοδοχείο όπου δούλευε εξαγοράστηκε από μια μεγαλύτερη αλυσίδα και έχασε την δουλειά του, οπότε άλλαξε γνώμη, πήγε ξανά στον Ohlen για να ρωτήσει αν η θέση είναι ακόμη κενή κι έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο gaming.

O Gaider δεν είναι ο λόγος που έχουμε δει σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, όπως στο Mass Effect, αλλά κάτι τέτοιο ελέγχεται από μια άλλη ομάδα σεναριογράφων. Επίσης, έφυγε από την BioWare ενώ εργαζόταν για το Anthem διότι δεν του άρεσε το concept.

Τι ετοιμάζει η Summerfall
Ο David Gaider ίδρυσε την Summerfall Studios και το πρώτο παιχνίδι που θα φτιάξει η προσωπική του εταιρεία ονομάζεται Chorus. Αποτελεί ένα μουσικό Adventure, Η εταιρεία του στοχεύει στο να φέρει funding μέσω του Fig, με κυκλοφορία που υπολογίζεται μέσα στο Α' τρίμηνο 2021.

Στην ομάδα ανάπτυξης έχει έρθει και ο Liam Esler, πρώην developer των Obsidian  και Beamdog, ο οποίος έχει καθήκοντα διευθυντή, ενώ η Summerfall θα συνεργαστεί και με τον συνθέτη Austin Wintory (Journey), ο οποίος είναι βραβευμένος με Grammy, αλλά και τον έμπειρο voice actor Troy Baker.

Η ιστορία του Chorus αφορά την ηρωίδα Grace και κατ' επέκταση θεούς, μουσική και διάφορα πλάσματα, σε έναν παραμυθενιο κόσμο. Θα μπορείτε να φλερτάρετε άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού κι αυτό είναι ένα από τα βασικά concept της ιστορίας.

 

Η ομάδα ανάπτυξης έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει 600.000 δολάρια για την χρηματοδότηση του Chorus.

[UPDATE: 12/5/20 –H Summerfall Studios ανακοίνωσε ότι γνωρίζει για το νέο Sci-fi shooter με όνομα Chorus] Η Summerfall Studios δημοσίευσε ότι έχουν στα υπόψιν τους για το νέο Sci-fi shooter που ανακοινώθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Deep Silver στο Xbox 20/20 event με όνομα Chorus.

Η Summerfall Studios ίσως προβεί σε αλλαγή της ονομασίας του τίτλου που ετοιμάζει χωρίς να είναι υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Διαβάστε τα reviews των games της BioWare.

Συζητήστε για το Chorus στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification