13χρονος πούλησε το Xbox One του για να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην μητέρα του

Hot
13χρονος πούλησε το Xbox One του για να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην μητέρα του

13χρονος πούλησε το Xbox One του για να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην μητέρα του

Το YouTube τον βοήθησε στην απόφασή του.

 

Ένας νεαρός εμπνεύστηκε από τα βίντεο στο YouTube και αποφάσισε να πουλήσει το Xbox One του για να αγοράσει στην μητέρα του ένα αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν 13χρονο από την Νεβάδα των ΗΠΑ που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του gaming community και όχι μόνο, αφού ορισμένα βίντεο στο Ίντερνετ ήταν αρκετά για να τον βοηθήσουν να κάνει ένα δώρο στην μητέρα του. Ο William Preston, όπως ονομάζεται, αποφάσισε να ανταλλάξει το Xbox One του έτσι ώστε να λάβει λίγα χρήματα και να αγοράσει για την μητέρα του ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πράγμα που είχε δει νωρίτερα να κάνουν ορισμένα άτομα στο YouTube.

Σε συνέντευξή του ανέφερε: “Είδα στο YouTube αρκετούς ανθρώπους να αγοράζουν αυτοκίνητα στις μητέρες τους και μετά να τους κάνουν έκπληξη. Ήθελα να το κάνω”. Κατόπιν παρακολούθησης ενός φτηνού, μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προς πώληση μέσω Facebook και έχοντας μαζέψει πλέον λίγα χρήματα από την πώληση του Xbox του, ο μικρός πήγε την μητέρα του να δει το όχημα χωρίς αυτή να γνωρίζει πως ο γιος της το είχε ήδη αγοράσει ως δώρο προς αυτήν. Η ίδια δήλωσε: “Ακόμα και τώρα νομίζω πως είναι φάρσα. Φτάσαμε σε εκείνο το σπίτι και ο William μου είπε ‘μαμά αυτό είναι το αμάξι σου’ και εγώ άρχισα να τρίβω τα μάτια μου”.

 

Όπως αντιλαμβάνεστε ο μικρός έγινε viral και δεν πιστεύουμε πως μετανιώνει ούτε στιγμή που πούλησε το Xbox One του, εφόσον έκανε τόσο χαρούμενη την μητέρα του. Η αξία του Xbox δεν έφτανε αυτή του αμαξιού εξ ολοκλήρου, οπότε μαζί με ορισμένες μικροδουλειές για τον πωλητή του, κάλυψε τα έξοδα.

Διαβάστε επίσης το review του Forza Horizon 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification