Η Take-Two Interactive αποσύρει το trademark του Agent

Hot
Η Take-Two Interactive αποσύρει το trademark του Agent

Η Take-Two Interactive αποσύρει το trademark του Agent

Η Rockstar το αφαίρεσε απο την ιστοσελίδα της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/11/18] Η Take-Two Interactive εγκατέλειψε εξ ολοκλήρου το trademark για τα ακυρωθέν Agent.

Το 2007 η Take-Two Interactive αποκάλυψε ένα κατασκοπικό Stealth game το οποίο ετοίμαζε υπό την ονομασία Agent. Ύστερα όμως από πολυάριθμα delays και ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ανάπτυξή του, το project ακυρώθηκε, χωρίς να υπάρξει ωστόσο επίσημη ανακοίνωση περί αυτού μέχρι πρότινος. Πλέον, το Agent ακυρώθηκε και επίσημα, αφού η “μητέρα” της Rockstar Games επιβεβαίωσε πως εγκαταλείπει το trademark του παιχνιδιού ολοκληρωτικά.

Μέσω ενός status update για το trademark του παιχνιδιού, το US Patent and Trademark Office το άλλαξε σε “abandoned” στις 19 Νοεμβρίου. Στην περιγραφή/εξήγηση της αιτίας ακύρωσης αναφέρεται: “Εγκαταλείφθηκε καθώς δεν υπήρξε αναφορά στην χρήση του ή αίτημα επέκτασης του χρονικού περιθωρίου”. Αφού η Take-Two Interactive ενημερώθηκε για την λήξη της προθεσμίας, επέλεξε απλά να το αφήσει. Το σκέφτεται σαν εταιρεία να το επαναφέρει με διαφορετικό όνομα ή να το αλλάξει δεν είναι βέβαιο. Ίσως μετά την ολοκλήρωση του Red Dead Online να μαθαίναμε τι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

[UPDATE: 6/10/21 - Η Rockstar το αφαίρεσε απο την ιστοσελίδα της] Μέχρι πριν λίγο καιρό, το μυστηριώδες project της Rockstar με όνομα Agent εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα της Rockstar, όμως πλέον δεν υπάρχει.

Η Rockstar το 2018 είχε αποσύρει το trademark του Agent, ωστόσο οι καταχωρήσεις για αυτό συνέχιζαν να υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Rockstar. Η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης δεν είχε σχολιάσει δημόσια την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Agent, ωστόσο πλέον η απάντηση είναι προφανής. Το Agent είχε αποκαλυφθεί το 2007 ως PS3 exclusive και θα λάμβανε χώρα στην δεκαετία του 70’. Το 2009, ο τότε επικεφαλής της Take-Two, Ben Feder, είχε δηλώσει ότι το Agent θα είναι το επόμενο Grand Theft Auto.

 

 

Ειδικότερα, ο Ben Feder είχε δηλώσει τα εξής: “Η ομάδα Α εργάζεται πάνω σε αυτόν τον ΑΑΑ τίτλο. Όλοι οι χαρακτήρες, η ιστορία και το περιβάλλον βρίσκεται εκεί. Είναι πραγματικά ένα ‘πλούσιο’ περιβάλλον.”



Διαβάστε επίσης το review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheLuckyShamrock (Level 15) 25/11/2018 13:08
Ωραία. Ώρα για το Bully 2 τότε. :D Και ας ελπίσουμε να μην ξεχάσουν να το βγάλουν και για PC.
Notification