Το Twitch απαγορεύτηκε στην Κίνα

Hot
Το Twitch απαγορεύτηκε στην Κίνα

Το Twitch απαγορεύτηκε στην Κίνα

Ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης.

 

Η πλατφόρμα του Twitch παύει να είναι διαθέσιμη στην Κίνα.

Η κυβέρνηση της Κίνας έπραξε όπως υποσχέθηκε, και μπλόκαρε την πρόσβαση στην πλατφόρμα του Twitch σε όλη την χώρα. Μάλιστα, οι Κινέζοι χάνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Twitch ακόμα και από το κινητό τους, αφού η σχετική εφαρμογή αφαιρέθηκε από το εγχώριο iTunes Store. Ο λόγος για τον οποίο προέβησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ωστόσο το Abacus News, επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το Twitch πως τα μέτρα έχουν ήδη ληφθεί.

Τον περασμένο μήνα, το iOS app του Twitch έφτασε στην τρίτη θέση των κορυφαίων σε downloads δωρεάν εφαρμογών. Η δημοτικότητα της εφαρμογής είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ η απόφαση μάλλον έχει να κάνει με τα eSports και την επιρροή αυτών στα Asian Games. Το Twitch ήταν το μόνο μέσο για τους Κινέζους για να παρακολουθούν την διοργάνωση. Έτσι το  Twitch παίρνει την σκυτάλη από τα YouTube, Facebook, Twitter και Google που έχουν ήδη απαγορευτεί στην χώρα.

Διαβάστε επίσης για τον περιορισμό των δραστικών games στην Κίνα και συζητήστε για τα δύο γεγονότα σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification