Keyforge από τον δημιουργό του Magic the Gathering

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Keyforge από τον δημιουργό του Magic the Gathering

Keyforge από τον δημιουργό του Magic the Gathering

Νέο card game.

Ο Richard Garfield, δημιουργός του Magic the Gathering, ετοιμάζει ένα νέο card game με την ονομασία Keyforge: Call of the Archons.

Το Keyforge αποτελεί ένα μοναδικό Deck Game, στο οποίο κάθε deck καρτών δύσκολα θα ξαναεμφανιστεί. Δεν υπάρχει deck building ή booster packs. Αντίθετα, ολόκληρα decks βρίσκονται προς πώληση, δεν μπορούν να αλλάξουν ή να γίνουν customize και παράγουν 32 δισεκατομμύρια συνδυασμούς.

Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης:

Στις κάρτες θα βρείτε πλάσματα ή spells, ενώ υπάρχουν και κάρτες που δεν περιλαμβάνουν επιθέσεις σε εχθρούς. Η ονομασία KeyForge αφορά μια ενέργεια που γίνεται στον κόσμο του παιχνιδιού, με την οποία συλλέγετε ένα resource, το Ember και φτιάχνετε από αυτό τρία κλειδιά προκειμένου να κερδίσετε.

Κάθε deck χωρίζεται σε 3-7 houses, όπως τα Shadow, Logos ή Sanctum, καθένα εκ των οποίων χρησιμοποιεί ένα ξεχωριστό είδος επιδράσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες μόνο από ένα house σε κάθε σειρά. Επίσης, το Keyforge δεν έχει resources, οπότε οποιαδήποτε κάρτα παίρνετε στο χέρι σας παίζεται αν έχετε επιλέξει το αντίστοιχο house.

Στην πρώτη του κυκλοφορία, το Keyforge θα έχει ένα αρχικό σετ με λίγα decks και πολλά tokens, αλλά και διάφορα boxed decks για να αποκτήσετε. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα από τώρα με προπαραγγελία. Το παιχνίδι θα έχει επίσης app και site, τα οποία δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Το KeyForge: Call of the Archons θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018. Δείτε την πλήρη ανακοίνωση και συζητήστε για το Keyforge στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification