Destiny 2: Streamers μάζεψαν 100.000 δολάρια για φιλανθρωπίες και θα χτυπήσουν τατουάζ στον πισινό

Hot
Destiny 2: Streamers μάζεψαν 100.000 δολάρια για φιλανθρωπίες και θα χτυπήσουν τατουάζ στον πισινό

Destiny 2: Streamers μάζεψαν 100.000 δολάρια για φιλανθρωπίες και θα χτυπήσουν τατουάζ στον πισινό

Πέτυχαν με άνεση τον στόχο τους.

Streamers του Destiny 2 συγκέντρωσαν 50.000 για φιλανθρωπίες σε μισή μόλις ώρα.


Το GuardianCon είναι ένα ετήσιο event δύο ημερών που γίνεται στην Tampaτης Florida. Ωστόσο για πολλούς gamers το event σημαίνει σπίτι, streaming και μαραθώνιοι με video games για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα αυτού, αποτέλεσε η περίπτωση του Destiny Community Podcast που κατάφερε να συλλέξει 100.000 δολάρια. Παράλληλα, ανάγκασε δύο από τους παρουσιαστές του livestream να κάνουν ταιριαστά τατουάζ στους πισινούς τους, όπως είχαν υποσχεθεί σε περίπτωση που κατάφερναν να ξεπεράσουν τον στόχο τους. Πρόκειται για τους Pope Bear και Patrick “Holtzmann” Casey, που σε μισή μόλις ώρα είχαν συλλέξει 50.000 δολάρια.

Όπως είχαν ανακοινώσει προτού ξεκινήσουν το stream, οι δύο τους θα έκαναν τατουάζ στο πίσω μέρος του σώματός τους, ωστόσο ο στόχος φαινόταν άφταστος. Όλα άλλαξαν όταν ο viewer CCkun91 δώρισε 25.000 δολάρια.

Ο CCkun91 είναι και αυτός streamer του Destiny 2 και πέραν της ικανότητάς του στο παιχνίδι είναι γνωστός και για την γενναιοδωρία του. Η βοήθειά του σίγουρα ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο οι streamers κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα των 100.000 δολαρίων και να περιμένουν πλέον για να κάνουν τατουάζ. Ο Poe Bear δήλωσε για το συμβάν: “Η δωρεά 25 χιλιάδων ήταν επική και έκανε την πιθανότητα α φτάσουμε 100.000 περισσότερο από δυνατή. Ήξερα πως το community του Destiny θα βοηθούσε αλλά τα τελευταία 20 λεπτά ήταν απλά απίθανα. Δεν έχω άλλα τατουάζ και να πω την αλήθεια, θα το κάνω με περηφάνια αφού το community μου έδωσε τόσα πολλά”.

Διαβάστε το review του Destiny 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Destiny 2; Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.