Sony: "Εξετάζουμε το ενδεχόμενο cross-play συμβατότητας με το PS4"

Hot
Sony: "Εξετάζουμε το ενδεχόμενο cross-play συμβατότητας με το PS4"

Sony: "Εξετάζουμε το ενδεχόμενο cross-play συμβατότητας με το PS4"

Θεωρούν δύσκολη μία τέτοια απόφαση.

Η Sony σκέφτεται να επιτρέψει την δυνατότητα cross-play με το PS4.

Στην Gamelab conference στην Ισπανία, ο Shawn Layden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment America, μαζί με τον Mark Cerny, αρχιτέκτονα της κονσόλας PS4, έκαναν μία σύντομη παρουσίαση για το PlayStation. Ένας δημοσιογράφος του Eurogamer έθιξε το ζήτημα της συμβατότητας cross-play με άλλες κονσόλες ρωτώντας τους: “Το PS4 ήρθε με βασικά στοιχεία, όντας περισσότερο για τους παίκτες. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή την στιγμή, το ότι η Sony δεν ακούει τους παίκτες, ή έτσι φαίνεται να κάνει, και μιλάω για το cross-play, στο Fortnite συγκεκριμένα. Αναρωτιόμουν αν υπάρχουν πλάνα για να το επιτρέψετε. Φαίνεται πως η Sony δεν τους ακούει”.

Ο Shawn Layden όμως υπερασπίστηκε την εταιρεία λέγοντας: “Τους ακούμε. Εξετάζουμε πολλά ενδεχόμενα. Μπορείτε και μόνοι σας να φανταστείτε πως οι περιπτώσεις γύρω από αυτό επηρεάζουν πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι. Είμαι βέβαιος πως θα βρούμε μία λύση που θα γίνει αντιληπτή και δεκτή από το gaming community μας, ενώ ταυτοχρόνως θα υποστηρίζει τις επιχειρήσεις μας”. Είναι ξεκάθαρο επομένως πως στην Sony δεν παύουν να εξετάζουν το αν θα έχουν όφελος από μία τέτοια απόφαση.

Όλα αυτά, προέκυψαν από μία πρόσφατη διαπίστωση που έχει να κάνει με τους λογαριασμούς στην Epic Games για άτομα που παίζουν Fortnite από PC και PS4. Σε αυτό το ζήτημα η Sony εξήγησε: “Είμαστε πάντα ανοικτοί στο να ακούσουμε τι ενδιαφέρει το PlayStation community ώστε να βελτιώσουμε την gaming εμπειρία τους. Το Fortnite αποτελεί ήδη τεράστια επιτυχία ανάμεσα στους fans του PS4, προσφέροντας free-to-play εμπειρία για να παίξουν οι παίκτες online. Με 79 εκατομμύρια PS4 να έχουν πουληθεί και με περισσότερους από 80 εκατομμύρια ενεργά μέλη κάθε μήνα στο PSN, χτίσαμε ένα community από gamers που παίζουν μαζί Fortnite κα άλλα games. Μην ξεχνάμε ότι προσφέρουμε και cross-play συμβατότητα με τα PC, Android και iOS”.

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification