Hearthstone Heroes of Warcraft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hearthstone Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft

Το πρώτο free-to-play game της Blizzard.

Στην έκθεση PAX East, η δημιουργός του World of Warcraft ανακοίνωσε το πρώτο της free-to-play παιχνίδι. Πρόκειται για ένα card game με την ονομασία Hearthstone Heroes of Warcraft.

Οι κάρτες του νέου αυτού παιχνιδιού (που αναπτύσσεται από 15 developers) θα προέρχονται από τον κόσμο του Warcraft. Θα περιλαμβάνουν όλα τα classes απ' το World of Warcraft (όπως για παράδειγμα τους Warrior, Mage και Rogue), ενώ όσο παίζετε θα κερδίζετε νέα πακέτα καρτών ή θα μπορείτε να τα αγοράσετε με χαμηλό κόστος (μόλις 1 δολάριο το πακέτο). Θα υποστηρίζεται επίσης online multiplayer μέσω του Battle.net.

Στο Hearthstone Heroes of Warcraft θα επιλέγετε τον ήρωά σας, την class του και θα δημιουργείτε ένα deck καρτών. Με το crafting system θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις κάρτες που δεν θέλετε (με τη λειτουργία "disenchant") για να δημιουργήσετε το Arcane Dust. Με το Arcane Dust θα κάνετε craft στη συνέχεια τις κάρτες που επιθυμείτε.

Το Hearthstone Heroes of Warcraft θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και iPad στα τέλη της χρονιάς. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει μία beta έκδοση για να μπορέσετε να το τεστάρετε. Ελπίζουμε μετά από αυτό η Blizzard να συνεχίσει να τιμά τα free-to-play games.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 22/03/2013 22:57
Στο παρελθόν είχε βγάλει το ίδιο παιχνίδι σε trading card game (με πραγματικές κάρτες). Είχα ψηθεί για να παίξω, αλλά δεν είχα βρει παρέα. Για να δούμε με το παιχνιδάκι αυτό τι θα γίνει. Ελπίζω να μαζέψει κόσμο και όπως είπες και εσύ Μάνο, να συνεχίσει να τιμάει η Blizzard τα F2P από εδώ και πέρα.
#2 vbakis (Level 8) 22/03/2013 23:31
To iPad το εχω... περιμενω να κυκλοφορισει και το hearthstone!!!! :lol:
#3 Glamorous (Level 27) 23/03/2013 17:02
Ενδιαφέρον φαίνεται, ειδικά αφού θα είναι free to play.
#4 Vasilis (Level 25) 23/03/2013 17:18
Quoting Glamorous:
Ενδιαφέρον φαίνεται, ειδικά αφού θα είναι free to play.

Μην το ρημάξουν στο pay 2 win μονό.
#5 halismi (Level 17) 25/03/2013 04:35
Για behind the scenes και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να δείτε και το videaki εδώ www.youtube.com/watch?v=vF_PdZybRJE
Notification