Quantic Dream: Νέο παιχνίδι για το PlayStation 4

Hot
Αναστάσης Δουμουλιάκας

Αναστάσης Δουμουλιάκας  

Playing Naruto Shippiden: Ultimate Ninja Storm 3
 
0.0 ()
1
Quantic Dream: Νέο παιχνίδι για το PlayStation 4

Quantic Dream: Νέο παιχνίδι για το PlayStation 4

H προγραμματιστική εταιρεία του Heavy Rain αναπτύσσει ένα νέο video game για το PS4!

O Guillaume de Fondaumière, συνδιευθύνων σύμβουλος της Quantic Dream ανακοίνωσε ότι η προγραμματιστική του εταιρεία ετοιμάζει ήδη τον πρώτο του τίτλο για το PlayStation 4.

Ενώ το Beyond: Two Souls αναπτύσσεται ήδη για PlayStation 4 και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, ο Fondaumière έδωσε ένα στοιχείο για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας του. "Αυτό που ετοιμάζουμε θα είναι μια ιστορία στο στυλ που μας διακρίνει. Δημιουργούμε καινοτόμα games και ποτέ δεν επαναλαμβάνουμε προηγούμενες δημιουργίες μας, ενώ δεν αντιγράφουμε τους εαυτούς μας ή τις δουλειές άλλων ανθρώπων. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες."

O ισχυρός άνδρας της γαλλικής εταιρείας, τόνισε ότι για την Quantic Dream, το PlayStation 4 είναι ένας ακόμη λόγος για να πρωτοτυπήσει και ότι δημιουργεί αυτό τον καιρό δεν θα έχει καμία σχέση με ότι είδαμε στο PlayStation 3. Θεωρεί το development στη νέα κονσόλα της Sony μια ασύγκριτη εμπειρία που θα βοηθήσει την ομάδα του να εκφραστεί ακόμη περισσότερο.

Χωρίς PlayStation Move και 3D
Τα παραπάνω σχόλια του Fondaumière έγναν σε εκδήλωση της Quantic Dream στα κεντρικά της γραφεία στο Παρίσι, όπου αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα για το Beyond: Two Souls. Για τον πολυαναμενόμενο αυτό τίτλο δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδια τους να τον κάνουν συμβατό με το χειριστήριο του PlayStation Move (κάτι που είδαμε στο Heavy Rain) καθότι δεν το θεωρούν απαραίτητο.

Την ίδια πολιτική σκοπεύουν όμως να ακολουθήσουν και για την 3D τεχνολογία. "Πρώτον πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν στην ιδιοκτησία τους τηλεοράσεις 3D. Δεύτερον, πιέζουμε τις δυνατότητες του PS3 στα όριά τους, οπότε θα ήταν αδύνατον να κρατήσουμε την ίδια ποιότητα εάν είχαμε προσθέσει την επιλογή 3D. Θα έπρεπε να ρίξουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος" ομολογεί ο Fondaumière.

Το Beyond: Two Souls είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2013 στην Αμερική. Παρότι για την Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, το διάστημα αναμένεται να είναι μία από τις επόμενες ημέρες, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 SirLvr (Level 27) 21/03/2013 23:38
Άρχισαν τα όργανα... Άντε να μαζεύεται υλικό!! :P
#2 psmaniac (Level 15) 21/03/2013 23:53
Μακάρι να ναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=mBXt7_FfUzg !!!
#3 GNate (Level 8) 22/03/2013 00:35
Η Kara νομιζω ειχανε πει οτι ηταν demo του Beyond 2 souls αν και δεν ειμαι σιγουρος. Παντως λογω ps4 θα ειναι σιγουρα εγγυηση. αναρωτιεμαι τι ξεχωριστο θα κανουν τωρα πια γιατι το Heavy Rain ηταν τελειως ξεχωριστο.
#4 Zaratoth (Level 28) 22/03/2013 11:44
Αναμένουμε περισσότερα. Το Beyond θα βγει σίγουρα για PS3; Μη μας κάνει καμιά έκπληξη από το πουθενά.
#5 eliminator (Level 26) 22/03/2013 21:48
Θα είναι του ίδιου στυλ πιστεύω, πετυχαίνει η συνταγή γιατί να μην το συνεχίσει;
Notification