Η Nvidia ξεπέρασε στιγμιαία το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε αξία

Η Nvidia ξεπέρασε στιγμιαία το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε αξία

Η Nvidia ξεπέρασε στιγμιαία το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε αξία

Βρέθηκε δίπλα στις Apple, Microsoft, Amazon κ.α.

Η Nvidia ξεπέρασε στιγμιαία στις 29 Μαΐου το 1 τρισεκατομμύριο σε αξία και βρέθηκε διπλα στις Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet (Google) και άλλες.

Η αύξηση στην αξία των μετοχών της έγινε μετά την ανακοίνωση των εσόδων της για το πρώτο τρίμηνο του 2023. Παρότι ανακοίνωσε 13% λιγότερα έσοδα σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022, δήλωσε ότι περιμένει να έχει έσοδα 11 δισεκατομμύρια στο δεύτερο τρίμηνο, δηλαδή 64% περισσότερα από πέρυσι. Μετά από αυτή την ανακοίνωση η μετοχή της ανέβηκε κατά 6% φτάνοντας την συνολική αξία της στα 1.02 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Την επόμενη μέρα στις 30 Μαΐου η μετοχή ανέβηκε μόλις κατά 3% ρίχνοντας την αξία κάτω από το 1 τρισεκατομμύριο. Ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος της Nvidia, Tench Coxe, πούλησε 100.000 μετοχές της εταιρείες την προηγούμενη εβδομάδα, βγάζοντας 38 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά είναι γνωστό ότι ο ίδιος έχει στην κατοχή του γύρω στις 4.3 εκατομμύρια μετοχές.

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση, η Meta ξεπέρασε το 1 τρισεκατομμύριο σε αξία του 2021, όμως σήμερα αξίζει "μόλις" 682 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα για την Nvidia και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.