Firefighting Simulator - The Squad

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Firefighting Simulator - The Squad

Firefighting Simulator - The Squad

Γίνε πυροσβέστης.

Το Firefighting Simulator - The Squad είναι ένα Action/Simulator, στο οποίο παίζετε σόλο ή με φίλους προσπαθώντας να σβήσετε φωτιές.

Αν θέλατε να γίνετε πυροσβέστης και δεν το έφερε έτσι η ζωή τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε με την ασφάλεια του σπιτιού σας. Οδηγάτε το φορτηγό σας και όταν φτάνετε στη φωτιά, βγάζετε κάτι μάνικες με μήκος που δεν τελειώνει. Σκεφτείτε ότι απλά παίρνετε τις μάνικες και μπαίνετε μέσα σε σπίτια. 

Τα γραφικά ειναι οριακά ικανοποιητικά για τα δεδομένα ενός indie game και τα οπτικά εφέ της φωτιάς δείχνουν αρχικά ρεαλιστικά. Απλά ο τρόπος που σβήνει η φωτιά είναι κάπως απότομος και μη ρεαλιστικός. Επίσης, υπάρχουν και ανυπεράσπιστοι πολίτες που είναι παγιδευμένοι μέσα σε σπίτια και θέλουν την βοήθειά σας.

Αποκτήστε Steam key για το Firefighting Simulator με κόστος 15€ προσφορά αντί για 23€ που είναι η αρχική του τιμή.

Το αρνητικό με το παιχνίδι είναι το σενάριο είναι linear και δεν έχουμε open world περιβάλλον. Κοινώς, είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε κάθε φορά την αποστολή που σας δίνεται. Το voice acting είναι κάπως επαναλαμβανόμενο. Επίσης, έχετε και συναδέλφους οι οποίοι ελέγχονται από την CPU κατόπιν οδηγιών σας, ενώ μπορείτε να παίξετε και Co-op. Για παράδειγμα ο ένας μπορεί να σβήνει την φωτιά και ο άλλος να σώζει ομήρους, αν χρειαστεί αφού πρώτα σπάσει τα παράθυρα του σπιτιού κι ανοίξει τις πόρτες με την βία.

Συζητήστε για το Firefighting Simulator - The Squad στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/01/2021 07:50
Ιδανικό για όσους θέλουν να ασχοληθούν έστω και μέσω παιχνιδιού με το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό επάγγελμα.
Notification