Η Microsoft αναίρεσε την αύξηση τιμής του Xbox Live Gold

Hot
Η Microsoft αναίρεσε την αύξηση τιμής του Xbox Live Gold

Η Microsoft αναίρεσε την αύξηση τιμής του Xbox Live Gold

Η αύξηση αναιρέθηκε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/1/20] To Xbox Live Gold θα ακριβύνει σε κάποιες χώρες. Η Microsoft επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι το κόστος της συνδρομής θα αυξηθεί στο μηνιαίο πακέτο κατά ένα δολάριο ενώ η τρίμηνη συνδρομή θα αυξηθεί κατά πέντε δολάρια.

Η νέα τιμολόγηση που ανακοίνωσε η Microsoft δεν είναι γνωστό αν θα επηρεάσει και την Ελλάδα, ενώ οι συνδρομητές θα ενημερωθούν μέσω email πριν από την εφαρμογή της αλλαγής.

Παρακάτω θα βρείτε τις νέες τιμές που ανακοίνωσε η Microsoft.

1 μήνας Xbox Live Gold - 11$
3 μήνες Xbox Live Gold - 30$
6 μήνες Xbox Live Gold - 60$

Το κόστος φαίνεται να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην τιμή του Game Pass Ultimate, το οποίο κοστίζει 15 δολάρια για ένα μήνα και 45 δολάρια για τους τρεις.

Η Microsoft έκανε την εξής ανακοίνωση ώστε να δικαιολογήσει την αύξηση: "Κατά καιρούς επανεκτιμούμε την αξία και το κόστος των υπηρεσιών μας ώστε να αντανακλούν την αγορά κάθε χώρας, ώστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο community του Xbox. Σε κάποιες χώρες η τιμή του Xbox Live Gold δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ενώ σε άλλες έχει μείνει σταθερή για περισσότερα από 10 χρόνια."

Όσοι παίκτες θέλουν να αναβαθμίσουν από συνδρομή Xbox Live Gold σε Xbox Game Pass Ultimate, θα μπορούν με τον χρόνο που τους απομένει στην Xbox Live Gold συνδρομή τους να μετατρέπεται σε χρόνος για το Xbox Game Pass Ultimate. Η Microsoft έδωσε ένα παράδειγμα: "Για παράδειγμα, αν έχετε 11 μήνες συνδρομή Xbox Live Gold και αναβαθμίσετε σε Xbox Game Pass Ultimate, αυτοί οι 11 μήνες θα μετατραπούν σε 11 μήνες Ultimate χωρίς επιπλέον χρέωση."

Η αλλαγή στην τιμή δεν θα εφαρμοστεί πριν το πέρας 45 ημερών από την στιγμή που θα ειδοποιηθούν οι χρήστες ενώ μένει να δούμε το αν θα εφαρμοστεί και στη χώρα μας.

[UPDATE 23/1/21 - Η αύξηση αναιρέθηκε] Σε συνέχεια των αρνητικών αντιδράσεων από τους gamers της, η Microsoft ανακοίνωσε ότι αναιρεί τις αυξήσεις τιμών του Xbox Live Gold.

Η ανακοίνωση λέει χαρακτηριστικά: "Τα κάναμε θάλασσα σήμερα και είχατε δίκιο που μας το είπατε. Το να συνδέεστε και να παίζετε με φίλους αποτελεί βασικό μέρος του gaming και αποτύχαμε στο να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των παικτών που βασίζονται σε αυτό κάθε μέρα. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε την τιμή της συνδρομής Xbox Live Gold.

Θέλουμε σε αυτό το σημείο η επιλογή μας αυτή να είναι μια ευκαιρία να φέρουμε το Xbox Live περισσότερο στο ίδιο μήκος κύματος με το να βλέπουμε τον κάθε παίκτη να είναι το επίκεντρο της εμπειρίας. Για τα free-to-play games δεν θα χρειάζεστε πλέον Xbox Live Gold. Αυτό θα το αλλάξουμε το συντομότερο μέσα στους επόμενους μήνες. 

Διαβάστε για τα δωρεάν games που προσφέρει το Xbox Live Gold και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:15
Δεν θα πλήρωνα για αυτή τη συνδρομή η αλήθεια είναι έχοντας δεί τους τίτλους που προσφέρονται εως τώρα.
Notification