Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Sony αφαίρεσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των PS5 games από το τρέιλερ της στην CES

Η Sony αφαίρεσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των PS5 games από το τρέιλερ της στην CES

Saturday, 16 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/5d/a1/kena-bridge-ps5-13-1610800792.jpg
 

Η Sony αφαίρεσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των PS5 games από το τρέιλερ της στην CES

Φαίνεται πως έγινε κατά λάθος.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Sony δημοσίευσε ένα καινούργιο PS5 τρέιλερ κατά την διάρκεια της CES και μαζί με αυτό άλλαξε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας διαφόρων επερχόμενων PS5 games.

Κρυμμένα με μικρά γράμματα στο τρέιλερ βρίσκεται η καθυστέρηση του Pragmata της Capcom. Η κυκλοφορία του Pragmata μεταφέρθηκε από το 2022 στο 2023. Ακόμα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Kena: Bridge of Spirits έγραφε πλέον “Μάρτιος 2021” αντί για “άνοιξη”. Ακόμα, το μυστηριώδες Project Athia της Square Enix φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο 2022 και θα είναι PS5 exclusive για δύο χρόνια.

ps5 ces 2021 og

Το Returnal θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, το Solar Ash τον Ιούνιο, το Little Devil Inside τον Ιούλιο, ενώ το Stray και το Ghostwire Tokyo θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το αρχικό τρέιλερ. Μετά από αυτό, η Sony ξανά ανέβασε το τρέιλερ στο κανάλι της στο YouTube, αυτή την φορά χωρίς τα μικρά γράμματα που φανέρωναν τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Από ότι καταλαβαίνουμε, η Sony δεν ήθελε να μοιραστεί τις πληροφορίες αυτές και το γεγονός ότι στο αρχικό τρέιλερ στα γράμματα γράφει “Januray” είναι ακόμα ένα στοιχείο ότι όλο αυτό ήταν απλά ένα λάθος.

Διαβάστε περισσότερα για το Project Athia και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:24
Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει με αυτό το θέμα παρα μόνο η ίδια η εταιρεία.
Notification