Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Animal Crossing x ColourPop προϊόντα make-up

Animal Crossing x ColourPop προϊόντα make-up

Saturday, 16 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4e/49/cd/animal-crossing-makeup-99-1610796391.jpg
 

Animal Crossing x ColourPop προϊόντα make-up

Στα χρώματα των αγαπημένων σας χαρακτήρων.

Το Animal Crossing: New Horizons ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα του 2020 και από ότι φαίνεται η δημοτικότητά του δεν έμεινε μόνο στο 2020.

Η Nintendo ανακοίνωσε μια συνεργασία μεταξύ του Animal Crossing: New Horizons και της ColourPop για την δημιουργία προϊόντων make-up. Η Animal Crossing x ColourPop σειρά θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ αν επιθυμείτε να ενημερώνεστε.

 

 

Η σειρά Animal Crossing x ColourPop φαίνεται να περιέχει τέσσερις διαφορετικές παλέτες με σκιές ματιών, καθεμία από τις οποίες έχει διαφορετικά χρώματα σκιών εμπνευσμένα από χαρακτήρες του παιχνιδιού. Υπάρχει η παλέτα της Isabelle με ζεστά χρώματα όπως ροζ και κίτρινες σκιές, υπάρχει μια μωβ παλέτα εμπνευσμένη από τις αδερφές Able, μια ασημί με πράσινη παλέτα εμπνευσμένη από τους Nooks και μια καφέ παλέτα εμπνευσμένη από τους Blathers και Celeste. Τα ονόματα των παλετών είναι όλα αναφορές προς το παιχνίδι, καθώς έχουν ονόματα όπως “Resident Rep,” “Meteor Shower” και “Water Landing.”

Οι φωτογραφίες ακόμα φανερώνουν ένα “Bellionaire” glitter, ώστε οι οπαδοί του Animal Crossing να θυμούνται συνέχεια τα καμπανάκια που χρωστάνε στον Tom Nook. Η σειρά ακόμα περιέχει έξι διαφορετικά μολύβια χειλιών, καθώς και δύο ρουζ.

Διαβάστε το review του Animal Crossing: New Horizons και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:25
Το animal crossing πουλάει με κάθε δυνατό τρόπο .
Notification