Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Katy Perry θα συνδράμει στον εορτασμό των 25 χρόνων του Pokemon

Η Katy Perry θα συνδράμει στον εορτασμό των 25 χρόνων του Pokemon

Wednesday, 13 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9c/71/62/1610550898-293361-1610551057-noticia-normal-recorte1-7-1610562971.jpg
 

Η Katy Perry θα συνδράμει στον εορτασμό των 25 χρόνων του Pokemon

Με ένα νέο τραγούδι της.

Η Pokemon Company συνεργάζεται με δημοφιλείς μουσικούς καλλιτέχνες για την 25η επέτειο της σειράς, μεταξύ των οποίων η Katy Perry, προκειμένου να δημιουργήσουν το soundtrack για τον εορτασμό.

Η αρχή θα γίνει τον Μάρτιο με την περιοχή Galar, καθώς η Pokemon Company θα επικεντρώνεται σε μία περιοχή Pokemon κάθε μήνα. Θα υπάρχουν επίσης διάφορα events, προωθητικές ενέργειες και θα κυκλοφορήσει merchandise για τον εορτασμό της επετείου.

Προκειμένου να κάνει tease τις επερχόμενες εορταστικές εκδηλώσεις και την συνεργασία της με την Perry, η Pokemon Company δημοσίευσε ένα ειδικό βίντεο γεμάτο νοσταλγία. Ακολουθεί ένα μηχάνημα Rube Goldberg με θεματολογία Pokemon καθώς αυτό εκτοξεύει Poke Balls μέσα από διάφορα τοπία, ενώ περιλαμβάνει Game Boy cartridges να πέφτουν σαν ντόμινο, ολογραφικές trading cards και μπόλικα λούτρινα Pokemon, ακόμη και μια περαστική εμφάνιση του Detective Pikachu.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται και διαφορετικές εκδόσεις της χαρακτηριστικής μουσικής από τα αντίστοιχα games, καταλήγοντας στην αποκάλυψη της εμπλοκής της Perry καθώς ένα λούτρινο κουκλάκι Pikachu επάνω σε ένα skateboard χτυπάει μία ντισκομπάλα, η οποία στη συνέχεια χτυπάει ένα πικάπ που κάνει tease το νέο τραγούδι της Perry παίζοντας ένα σύντομο μέρος του. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το πλήρες εύρος της συνεργασίας ή ακόμη και η διάρκεια του τραγουδιού, αλλά το βίντεο καταλήγει με ένα νέον φωτιστικό στο σχήμα του Pikachu και την Perry να τραγουδάει την λέξη electric, επομένως φαίνεται ότι το τραγούδι της θα σχετίζεται με τον δημοφιλή χαρακτήρα της σειράς.

Μέχρι στιγμής, η Perry είναι η μόνη καλλιτέχνης της οποίας η συμμετοχή στο εορταστικό event έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Pokemon Company να σχεδιάζει συνεργασία με διάφορους άλλους.

Δείτε επίσης τα ρούχα για το Pokemon Go από την Gucci και την North Face και συζητήστε για το παιχνίδι στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/01/2021 08:26
Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και άλλους καλλιτέχνες δίπλα στην Perry.
Notification